Match idag...

Igår kväll var vi till Jonna det var trevligt, hon är så snäll o go den tjejen. Prata mkt kan hon oxå!! =)

Hennes pojkar är för goa, Kasper var så söt när han gick o gjorde nummer 2 på toan (fyller snart 3 år) då satt han där inne länge o väl o sjöng för fulla muggar, så gullig!!


Om jag kunde vifta med mitt trollspö o få en önskan uppfylld så skulle jag önska Jonnagumman fick sig en prins, det är hon värd! För såna där lexikon för att se vad killanra menar när de säger en sak är ändå så svårttolkade, lika bra hitta en prins istället =)

Vi fick låna lite leksaker o det bästa av allt en bärbar dvd, tack så mkt! FÖr det vill jag lova inte är det mkt bra på tv inte, nej fy sjutton. Igår var dock jag o gubben så lyckliga för att det var grey's anatomy på tv , mitt älsklings program. Johan hade sett lite av ett avsnitt o trodde det var samma som vi var på. Gissa min besvikelse när det satte igång o det var en hel säsong efter... hur ska jag klara mig ha ha

En sak är då säker jag kommer inte vara sugen på ute mat på ett bra tag när man kommer hem,Ja det skulle väl vara Waldorf i sånt fall, deras kina mat är bara för god!!

Idag är det iaf match, så jag o gumman ska väl pallra oss dit o kika litegrann, blir lite skojsigt. Fast för att vara helt ärlig så längtar jag till sweden massor, men men det går faktiskt ändå bra o vi har trevligt men man blir lite less på hotellrummet, fast om vi ska vara kvar sässen ut så är det liksom ändå ingen ide med egen lägga,sista matchen är mest troligen 6mars (de har 14p upp till slutspel så det ser lite kärvt ut..)

Men men nu har mina 15minuter tickat ut o andra väntar så dags för mig gå vidare...
kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback