16kilo övervikt, typiskt mig...

Ja jag har väl aldrig skrytit med att vara en storpackare men denna gången tog priset 16kilo övervikt, tur som var, så slapp jag betala den, iaf mellan gbg-sthlm så håll tummarna jag slipper även mellan sthlm-luleå. Annars lär det kosta kosing.

Japp nu sitter man här på Arlanda vilket man lär göra  i drygt 5timmar till, segt, tur det iaf finns internet så man kan roa sig ett litet tag. Grejen är den att jag inte brukar  ha ro göra det allt för länge, vet liksom inte vad jag ska kolla på efter ett tag... Men vilken skilland det är att flyga själv istället för med lillstumpan, nu kunde jag sova hela flygningen, ta mitt bagae i lugn o ro, gå o strosa o köpa frukost. Till skillndad från när gumman är med då är jag oftast genomblöt i svett innan incheckning o säkertskontrollens ens är färdig. sen ska man vara lekledare på hela flygresan o sen underhålla henne o vara trollkonstnär för att kunna hantera allt bagage man har med sig... Pust då är man helt slut när man kommer fram, nu efter allt vilande o sovande under flygnigarna kommer jag ha massa energi till min gummna när jag kommer hem... Så kul!

Ska bli sååå skönt komma hem en sväng o ffa träffa lillgumman min, sitter nu här o spekulerar i hurvida jag kommer börja gråta när jag ser henne, hmm kan låta mesigt men f*n jag är ju så blödig så visst sjutton kommer jag säkert det, Ska iaf bli underbart få ha henne i min famn! Dock kommer jag så klart sakna andra halvan av familjen, alltid är det nån man ska sakna =) men snart är vi gathered igen hela fam franz....

Har pratat med flera friends hemma ska bli så kul se er. Mina planer för ddess dagar är att förhoppningsvis. Träffa Laura o Nina, Busa med cammi o thilde på leo's lekland, Träffa Anna o Emme kanske lura ut dem till g-stad på prommis o lunch à la Jenny, Träffa Anna vännen så länge sen sist, ska bli kul se om kulan växt något.  Om det ännu kört i gång så är jag sugen gå på babysången med gumman , hon behöver träffa barn, kanske Jana o twinsen vill haka på om de blri friska..  Ska även träna på mitt gamla sköna gym, härligt härligt.  vem vet kanske glider ut på dansgolvet en sväng, men den som lever får se. först ska jag bara snosa på min lilla gumma i flera timmar!!

Igår var d match, belv tyvärr förlust, men faktiskt inte värda annat heller spelet var inte bra igår. Jag hade missat att det var match på torsdag oxå men åker ändå hem, se Johans rygg kan jag göra så mkt ändå. Nej allvarligt talat så är det inte alls lika kul kika när han inte alls får spela men som sagt den som lever får se vad som sker, nu får vi vänta o se... Var trevligt träffa cicci igår, men synd vi inte hanns ses alla fyra ordentligt innan jag pös hem, allt blev tyvärr så stressigt när jag kom på att jag skulle hem. Även trist vi inte hann se Sanna o Alex en sväng. Jag kommer sakna er massor,(trost vi säkert ses snart igen.. ha ha) ni är alla supergoa människor. O norrland, waits on u!! =)

Nu mot vidare efterspaningar på nätet men bli inte förvånade o mdet dyker upp ett till svammelinlägg från min eftermiddag på arlanda :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback