Blandat svammel =)

Regn regn o åter regn, saknar min snö!! Idag kom dessutom braighta jag på att vi skulle gå en så fin väg på prommisen men hmm eftersom det regnat så mkt var den vägen inte så fin. Nej då vi blev alldels leriga både jag o Freya... Så när vi kom in var det duschen som gällde, pust.. Jag som brukar överlåta det där till Gubben min. Inte det lättaste för lilla ovana jag, o när vi skulle torka tassarna, oj oj oj, vilekn cirkus.. men jag fick gjort det till sist =) Freya är väldigt rädd om sina tassar o klippa klorna är ingen roliga sak, det HATAR hon, trolgien någon som klippt i pulpan, så det e inte en rolig grej.. I övrigt går allt fortfarnade superduper bra. Hon blir dock lite väl ivrig när någon kommer fram o vill hälsa, hon blir såå glad...Men mën vi får öva på.. Ska iaf bli både kul o nyttig att få gå på hundprommisar med Cicci o Ludde. det ser vi framemot! Ska även bli kul få träffa Majsan sen!


LA familia var o badade i söndags, gumman älskade  att bada. När vi ville gå o mysa i en pool med 34gradigt vatten, blev hon vansinnig hon ville vara o leka i barnpoolen med massa små rutchkanor o grejer det kom vatten ur, eller åka rutchkana, det var en kul eftermiddag. JAg o johan har redan bokat in oss där själva någon gång. Då ska vi tävla i rutchkanorna ha ha (Som barn jag vet) Men jag komem rinte ha en chans han e ju sååå tokig..


5 Vinsten i rad igår, japp ni läste rätt, F*n så skönt det känns, äntligen börjar det kanske kanske vända!!
Snutten spelade igår,gock ganska bra. Kunde dock inte se allt för mkt. Dock såg man ibland att han såg lite nervös ut när han hade pucken, som att han inte vågade köra på som vanligt, letade snabbt någon att passa... När vi pratade om det så sa han att det faktiskt var första gången på riktigt länge (han kunde inte komma ihåg sist det kändes så)  som han hade en oro i kroppen innan matchen. Att han kände han verkligen var tvungen prestera. Detta  då han inte riktigt känner att coahchen har förtroende för honom. Men att han såg lite nervig ut det såg säkert bara jag som specialstuderar honom ha ha.. Jag hoppas verklgein han får fortsatt förtroende på torsdag även om den andra backen visar sig vara frisk. Känns som att självförtroendet kan få sig en liten törn annars. Nej hoppas han får spela dessa 2 matcher som är kvar innan uppehållet för mot slutet av matchen flöt spelet mera på o man kände mer igen han spel. Inte bara sarg ut, vilket oxå iofs är bra , men ibland (ibörjan av matchen) såg man sååå tydligtt att han lätt kunnat glida förbi spelaren o göra en fin passning, istälelt för sarg ut men men huvudsaken han reder ut sina situationer o det gör han, My hero!!


Jag som kommit igång med mitt  pluggande så fint men gjorde ett uppehåll pga lite hockeystrul men nu måste jag nog komma igång igen o nu känns det så där tungt igen, jobbigt när man var iett bra flyt o så raseras det, men men bara vaska fram alla femtioelva böcker igen..

mkt hoppigt inlägg denna gång ha ha men så är det jag är ju en virrpanna utan dess like =)
så slut svammalt för denna gång

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback