Diezel, en sån sötis =)

Nyss hemkommen från "prommis" eller ska man säga bus med Diezel. Jag o Freya har nyss varit o hälsat på dem, var jättetrevligt, freya fullkomligt Lööööv diezel ha ha.. 

Är så roligt för fryea (ja mig oxå såklart) ha en liten hundkompis som hon kan busa, hon behöver även få promma med ett annat hundekipage med, för visst blir hon ivrigt nu när vi ses, men idag gick vi  inte särskilt långt utan gick till ett ställe där de kunde vara lösa o busa, så kul att att se.. Jag tror dock att hade vi gått länge prommis sen så hade det flytit på lite lugnare efter ett tag.

Det vill jag lova att på väg ut till bilen hade jag en så slö hund, hon brukar aldrig vara så där slö när vi är ute, tror nog hon mkt hellre stannat kvar där o busat o myst med diezel gubben.. Nu ser hon ganska pömsig ut o ligger här o tuggar p åett ben, snart somanr hon nog skulle jag tro...

Känns såklart trist o jobbigt i hjärtat att lämna lillgumman här nere, men som sagt är det bara för några dar o nu känns det ändå ganska bra, vet att hon komemr stormtrivas hos Pia o tobbe. Skönt att vi träffat dem! Ska även bli kul att fortsätta ses när man komemr hem, då måste vi ta rundan här i "vår skog" nån dag!

Hoppas Pia skickar mig ett kort på lillgubben så jag får visa vilken härlig liten chramör han är!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg är jag såååå sugen på att få jobba lite nu, ska bli så kul. Sitter faktiskt o väntar på att de ska ha lunchat färdigt på Frölunda Specialist sjukhus så jag kan prata med personalansvarige där. Vore så kul få introd på någon avdelning o sen hoppa in o jobba lite extra mellan varven! Snutten lät lite smått stressad när jag sa att jag säkert kommer börja kl 7 då, så han får ta o fixa iordning gumman på morgonen helt själv o föra till dagis ha ha men det e bara han lär sig! Nu är jag så redo att gå ut o jobba igen,. Länge sen jag kände mig så motiverad faktikst. Men även oerhört pirrig, har ju inte jobbat på ett bra tag nu... Dock medför min motivation til latt jobba att jag blir ännu mer omotiverad i skolan som om det ens går ha ha =) Sitter här o skulle eg börja med  min hemtenta nu men vette sjutton om jag ids =) 


Gumman är iaf på dagis nu, är så kul lämna henne där nu, för hon stomrtrivs verkligen. Det första hon gjrode idag var att gå o ge den mkt omtalada Hanna en kram, så söt  vår tjej! Ska bli spännade se reaktionen när tomten kommer, kanske blir rädd först, jag vet faktiskt inte alls hur hon kommer reagera. Igår när vi såg tomteparaden så fick hon mkt stora ögon i vagnen sin. Freya blev nog lite småkär i en vovve som gick där utklädd till tomte =)


Har nog bestämt oss för att köpa de sista klapparna hemmea i luleå, får hoppas vi kommer på något bra ändå..såååå svårt med vissa...

Krameikram på er gobitar!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback