Gott nytt år!!

Kompå att jag kunde försöka mig på att sammanfatta året som gått, dock vet ni alla att mitt minne är kort och jag är virrigare än en höna så detta kan bli en lite konstig sammanfattning...

2006
Är året då mycket skett både roliga och tråkiga saker.Jag känner att det har varit ett utvecklande år som stärkt en som person och som lärt mig vilka saker som är viktiga för mig och vad jag klarar mig utan. Att vänskap och kärlek är viktiga saker i mitt liv.

Början av året (hmmm svårt komma ihåg vad som eg hände då) men gumman fyllde iaf ett år och det firades med kalas, stor tjejen som börjat gå när hon var 10månader, eller knata runt på riktgt gjorde hon väl vid 11månaders ålder. 2006 firade vi alltså gogumman första födelsedag.

På vårkanten var även känslorna lite orliga, när man inte visste vad som skulle , skulle vi bli kvar eller skulle vi flytta, var?  Det var blandade känslor samtidigt som man tyckte det skulle bli spännande o kul med en flytt så var man spänd och nervös mkt pga att man inte hade en aning vart flyttlassset skulle bära av.  Jag kommer ihåg vad ledsen jag blev när Anna S åkte hem efter säsong, såklart för att hon är en god vän men även för att man inte visste när man skulle ses o ens egna bosituation var lite osäker...
Men så tillslut klarnade det (efter många om o men) Vi skulle flytta till gbg. Både jag o gubben tyckte det kändes jättekul. För hans del hockeymässigt o för min del så har jag alltid tyckt gbg verkar vara en rolig o trivsam stad. O mina föreställnignar visade sig stämma. När vi var ner i juni, var jag i sjunde himmlen, vi fick bo så fint, vädret var perfekt, vi åkte på massa fantastiksa badställen ,gick på stan, liseberg etc. Sedan kom juli och vi fick åka hem o mysa. Även det var underbart,!! Träffa familj o vänner Hmmm denna sommar/vår blev det ganska mkt utgång, vi sa alltid att (kändes så) att man ville passa på för när man flyttar kan man inte alls gå ut på samma sätt, i och med att familjen bor så långt borta o man inte vill lämna gumman till vem som helst.. Vi hade jättteroliga kvällar ute, kvällarna i hjerpes stuga var även de en höjdare. Så nöjd att de inte lyckades välta mig från ringen i det 16gradiga kalla vatnnet, STOLT! Nästa sommar måste jag dock prova vattenskidor!

Så kom hösten o hockeyn drog igång, den gick som tidigare nämnts inget vidare men gubben spelade ok, var bänkade nån match i början o gedde sig den på att ta sig upp o visa vad han kan. Japp det gjorde han efter det splade han grymt bra i flera matcher, tyvärr fortsatte laget att förlora o coacherna byttes, vilket inte varit bra för snuttens del, nu vinner iaf laget så det är ju skoj. Men vad som sker med johans hockeliv får 2007 utvisa..

Snuttan har börjat på dagis, blvit stora tjejen, pratar massor.  Hon älskar vara på dagis, kramas, rita, bläddra i böcker, springa runt o busa. Hon är för tillfället en väldigt go o busig tjej men mycket temprament o en egen vilja.

Jag har pluggat lite på universitet men beslutat mig för att lägga ner det o börja jobba istället, längtar!

Flytten har väl varit det stora som skedde under 2006. Den utvecklade både mig o johan som människor. Inte förändrade oss, bara utvecklade!  Man inser vad som är viktigt o vad som är mindre viktigt. Jag o snutten har det iaf superduper o vi har sagt att vi skulle ha kul ihop även om vi så bydde i en by med 500personer. Känns så bra att ha hittat en sån härlig människa som Johan o dessutom skapat en underbar liten tös tillsammans.

Vi har lärt känna nya vänner, saknat våra gamla vänner. Kännt att våra band till varandra blvit ännu starkare och även känt betydlesen av banden till våra familjer. Denna jul kändes väldigt speciell man längtade så efter att få åka hem till sina nära o kära o bara vara, härligt!
Man har blvit starkare som person och vet att man verkligen kan stå på egna ben.

Summasummarum 2006: Ett kärlekens och förändrigens år...




2007

Det nya året önskar jag mig lika mycket kärlek, styrka,glädje och såklart bus som tiidgare år.

* Jag önskar mig vekligen ett sköterskejobb, iaf komma ut o jobba extra lite

* Det nya året ska innebära (som vanligt men nu j*klar så) lite mera sundhet, mindre gosaker o mera    
  träning

* Jag hoppas att vi ska få trivas o ha det lika bra år 2007 som vi har det här i gbg

* Jag ska försöka lära mig prioritera lite bättra, bara göra det jag verkligen vill. Föröska lugna ner mig och inte stressa man behöver inte hinna tusen saker på en dag...

* Fortsätta värna om de som är betydelsefulla för mig

Jag hoppas att 2007 blir ännu ett äventyrsår, som fortsätter utveckla mig och min familj. Som ger oss utmaningar som vi bemästrar och som på så sätt stärker oss. Att vi fyller våra dagar med skratt och glädje, tar oss igenom de dagar som känns tyngre på ett bra sätt. Att vår familj och vänner har det bra.


Nu dags för mig och snutten att börja mysa in de sista timamrna av 2006, så till alla er önskar vi ett riktigt gott nytt år!  Ta hand om er o ha det ritkgt gott!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback