Julemys o julesstress..

Tänk så många vi fått hälsa på under helgen så mkt mys vi haft, så många fina presenter vi fått o inte minst såååååå mkt mat o godis vi ätit.. Oj oj oj snart rullar man fram jag har garanterat gått upp några kilo, dessutom tant röd på besök.. Typiskt så kommer gubben hem o säger att det e middag o party på fredag, kul kul men man känner sig mest pluffsig idag måste jag säga.. Nåja det lär nog bli tokroligt. Dessutom har vi redan kirrat hundvakt så det e lugnt. Barnvakt har vi ju redan gumzzan e kvar hos mamsen o papsen.. *Saknar* Men hon har nog kul o mysigt där. Hon har redan hunnit vara ute o åka skidor flera gånger, så söt på sina småskidor. Måste säga det känns bakvänt komma hit till 9plusgrader o gröna änger (ja vid skara/götene var det jätte jätte grönt, helt sjukt) Nej nu får det fkaitkst gärna vara lite snö..


Freya har iaf haft det bra hos "lillebrorsan" men både hon o han är såå trötta nu, sover som stockar ha ha

Tindrizen gillade totmen han kom ju med massa roliga paket =) Hos mamma o pappa , vilel hon ta ALLA paket, ja de flesta var ju liksom till henne så hon trodde att även de som inte var hennes tillhörde henne.. Hos farmor o farfar blev hon först rädd för tomten men när hon förstod att det vanakdes paket här oxå blev hon så glad..
Kul att farmor o farfar fått träffa henne på dagen lite så det får se henne i action, såå kul se Vinco o Leo & Thilde, synd bara att alla besök var så stressiga blir bättre när vi kommer hem nästa gång.
Vi har som sagt besök många under dessa dagar o många besök värmer lite extra i hjärtat mitt!
Många man saknar! Stora kramar till er!

Utgång hann vi oxå med, var såå kul att vara hos hjerpe, hela hans familj e så schyssta, Chrille e sååå snäll, synd bara att grabbarna gav sig den på att ge mig massa snappsar när jag väl kom ner till dem, hmm blev lite väl blött denna kväll men men man var ju törstig så =)
Båda jag o gubben grämer oss dock att vi inte gick ut i luleå i stället för i kalix, hade varit så kul lura med sig lite roligt o galet folk där o gå, hade ju tydligen varit masssssssssssa folk ute där oxå =( Nåja next time ska jag shake ass i luleå..


Gummans första tur på skidor=)

http://www.youtube.com/watch?v=7hyv3Frfdv4


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åhh, nu har jag och prinsen tittat på Tindra som åker skidor! GULLUNGE! Låter som att hon tyckte det var super roligt. hihi, både jag och alexander satt här hemma och garvade med henne! =)

Vi hörs om nyår stumpan! PUSSSSSSS

2006-12-26 @ 20:31:24
Postat av: Anonym

Mitt namn försvann... Konstigt! Men det var iaf Sannapannan!

2006-12-26 @ 20:31:57
Postat av: Jenny

Hej!

Ja hon var så söt när hon skrattade så mkt, hon verkade verkligen tycka om det, till skillnad från mor sin, jag är inget fan av längdskidor...

Johan såg sent igår kväll att gubben din ringt men då sov ni säkert o vi var garanterat i nattmössan, var sååå trötta igår, nu känner man sig som en ny människa, funderar på om jag ska orka trängas på Frölunda torg med miljoner människor idag eller om jag väntar tills imorgon, får se..

Men vi får ta o höras om nyår, tror snutten skulle ta o ringa Alex idag, dock har han ju match ikväll men hoppas han hinner få tag i han..
kramelikram

2006-12-27 @ 09:51:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback