julestress...

Tanja ska sluta på dagis, jättetrist! Hon var jättebra med barnen o de gjorde ofta roliga saker. Alla som träffat gumman på sistone vet även att gumman tycker väldigt mkt om tanja, för hon pratar ofta ofta om tanja. Så det var lite synd, men vi får önska henne lycka till o hoppas att hennes ersättare blir lika bra. Det tråkiga är att Helen (en vikarie)som varit där ganska länge oxå ska sluta nu då den är tillsatt. Så lite tråkigt med 2 nya personal på en gång, nåja efter det så blir det väl lite mera stadga i gruppen igen, Skönt att Elisabeth iaf är kvar..


Har ä en fått veta att Johan har "foppa fötter" Det var skönt att få veta, ja faktiskt, för mest troligen är det även därifrån hans onda rygg kommer. Så nu ska han få inlägg i skridskorna, skulle även behöva köpa sig såna tofflor o göra ett par till sina vanliga skor, hmm kostar säkert kosing men om det nu gör en sån stor skilland inte bara i fötterna är det ju värt det. Han var superbra på att förklara, gillade Torre helskaprt, så kul när man kommer till en som är ritktigt kunnig inom sitt område (för nog har man ju stött på ett antal klåpare i sitt liv..)
Hans fötter är suppinerad= ungefär som att han är hjulbent även på fötterna, (spec stortå leden)vilket gör att fel muskler belastas hela tiden o det blri jobbigt stå längre stunder mm... så inlägg gör säkert susen!

Imorgon match, vad kul så länge sen sist, Hoppas verklgien johan får spela då, ja vi ska då heja för fullt!
Har inte packat en enda pryl ännu blir väl tokpackning imorgon, vilket tyvärr brukar resultera i allt för stort bagage =) Hmm hur jag nu ska hinna imorrn, då måste jag ner på stan en sväng, sen till Pia o lämna freya o så är d match på kvällen, pluggandet vet jag itne hur jag ska göra, funderar på att lägga ner d eftersom jag nog ändå vill jobba sen, vi får se..

Summasummarum nu längtar iaf hela familjen tokmycket hem, ska bli superkul komma hem en sväng!!

Måste tacka twinses för d superfina julkortet, var då i särklass de finaste renar jag sett! (hmm renar??)

PUSSIS PUSSIS


Kommentarer
Postat av: Cammi

Å vi här hemma längtar riktigt mycket efter er oxå ska ni veta :-) O vet du vad, jag ska helt otroligt nog gå på matchen på torsdag...min andra den här säsongen så vi kanske hinner ses en snabbis då :-) Fast det beror på hur gumman mår efter sin undersökning på onsdag, men hon lär ju må bra...i alla fall lika galen som vanligt. Du skulle bara veta vad hon har haft för sig nu två nätter i rad...rivit ner kökslampan (den i taket) är bara en sak. Mamma o pappa sover som stockar ;-)

Vi hörs, du förresten...kom i håg boken!

kram

2006-12-18 @ 22:03:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback