Lucia...

Så nu har även Lucia sprungit förbi. De sa nyss på radion att julafton är nästa söndag , det ska ni veta att oj vad jag hajade till, inte alls hunnit med detta år känns det som. Kanske även avsaknaden av snö gör sitt.. Men även att man har haft fullt upp,dagarna bara flyger fram...

Ikväll skulle jag o gumman gå på Liseberg, när papsen ändå är där o skriver autografer men nu regnar det (som vanligt ute) plus att gumman verkar ha lite ont i örat, bär av på vc direkt imorgon bitti, bara hon inte har fått öron inf igen.. Nåja hon hinner ju iaf bli frisk tills vi kommer hem i sånt fall, Satckars lillgumman!


Lussefirandet på dagga var jättesött alla barnen stod där framme o sjöng, gumman var så gullig när hon tittade runt på allt folk som var där. Sen var det fika o vi fick tindras första egen gjorda tomtar. Japp nu är det dags nu har jag själv börjat pryda vårt hem med dessa tomtar som jag inte kunde förstå hur mamma pyntade med förr, men det är nog som hon säger  att man tycker det ens barn gjort är så gulligt o fint. Även en liten duk hade hon gjort så den pryder vårt vardagsrum just nu =)


Sanna du är så go det är du som är en ängel! Tack så mkt för hjälpen igår, Ja igår var jag o gubben på julbord med laget  o typ 300 pers till. VAr väldigt stelt o trist, Synd de hade lagt de på onsdag när gubbarna har 2 träningar idag . Hade istället kunnat va på fredag när de har ledig helg sen. Blir lite roligare om de kunant ta nån öl iaf.. O dessutom hade de vart roligare om det inte varit så mkt annat folk där..
Båda jag o gubben sa  iaf igår efter att vi träffat Sanna att vi måste försöka ta tag i att träffa dem nu här efter jul, på tok för sällan, ni är ena gooooa göteborgare =)  Finthemma hade ni oxå!!

Idag gjorde jag mitt första förösk att handla julklappar men kom hem tomhänt måste verkligen börja nu..

Måste nog kila ner på liseberg en sväng så gumman får åka släde med renar o åka lite karuseller o mysa med papsen oxå ...

Imorrn ska jag o freya träffa Pia o Diezel, när beror lite på gummans öron, är hon friks så ska hon minsann på tomtejakt med dagis =) O är hon inte frisk så får hon mysa med mamsen så tar jag daten på eftermiddagen istället...

Vissa saker som händer i vårt liv orkar jag inte ens fundera på, vi har det så bra så, att grubbla på onödiga saker tar bara massa energi. 
Nu till duschen...Kramelikram på er allihopa
Stor kram till alla som måste fira julen ensam!








Kommentarer
Postat av: Anonym

SÖTA ÄR NII!
Absolut måste vi ses efter jul.. Dunder kul, kanske kan vi bli på lyset tillsammas också gumman? Haha, värsta duon! =)

Hoppas att Tindriz klarar sig ifrån att bli sjuk och att den där dumma tanden ger med sig! =(

Masssor med Pussar!!

2006-12-14 @ 16:35:22
Postat av: Sanna

Ja det var jag, men mitt namn försvan tydligen!
Puss Sanna

2006-12-14 @ 16:36:02
Postat av: Jenny

Klart vi kan bli på lyset tillsammans gumman, det vore trevligt!

Som du säger värsta duon, radarpar du o jag =)

pussis

2006-12-18 @ 12:37:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback