Luleå, kära luleå

Äntligen hemma!
Åhh så skönt, mys i juletid det gillar jag! Var så härligt se den vita marken när man landade, var flera vuxna på planets som blev väldigt glada över att se snön, alltså inte bara jag som längtat =)

Genast vid hemkosmten bar det av till morfar (papsen) ja tindriz, såg en man på flygpatsen hon trodde var moffa o blev så glad så vi var tvungen glida förbi o säga hej..
Sen bar det vidare på stan o träffa Anna, Emmsan, Laura, Anna o Totte, blev lite lunch på MCM, alltid lika trevligt! Dock inga julklappar, kändes som jag hade gröt i huvudet efter att ha klivit upp kvart i fem... Så ja åkte hem till masmen, vi skulle ju ändå åka på stan nu ikväll, men NEJ tror ni det går?? Nej nu är det blixthalka, alltså då menar jag blixthalka, alla bussar inställda, lite tågtrafik lika så, även tre plan som ej kunnat landa på kallax så nu sitter jag här i stället, Nåja kanske lika bra det, gröten i huvudet ännu kvar ha ha, blri nog att nanna tidigt idag=)


Imorrn smäller det =) Dags för match mot Luleå, ska bli kul att se, sen lite julledigt, mys igen så härligt!
Kunna åka o hälsa på folk o bara vara en stund.. Hoppas vädret blir bättre så det är skönt ute o man kan vara ute o åka pulka etc...


Kul förresten match igår, vinst med 5-0 snutten spelade o gjorde det bättre o bättre så jag hoppas på kanoninsats imorrn = )  Gumman skakade även hon hand med tränaren igår, så söt, hon följde efter mig o när jag sträckte fram handen o hälsade, klart hon gör samma sak sen, tror nog han tyckte hon var ganska söt just då!

Imorrn blir det klapphandling, adventskalender i stadsparken, o hockey kul kul kul!!


Ja just ja en till lite kul parantes, morsan har en tomte som sitter på utedass, den är gumman jättefaccinerad av man kan stänga o öppna dörren, så hon leker tittut med honom. MEN det värsta är att hon förstår att den sitter o bajsar o nu säger hon till tomten brevid att den oxå bajsar, kanske hon får för sig att alla tomtar bara bajsar =) Hmm vad ska folk tro om oss föräldrar ha ha

Nu kallar duschen (ja även paradis asken..)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Haha, tindra! Världens sötaste unge, det är ju det jag sagt! Hoppas det går bra för Johan imrogn, vi här i gbg håller alla tummar & tår vi har! PUSSA

2006-12-20 @ 18:19:22
Postat av: Cicci

Skönt att ni kom hem välbehållna och att ni överlevde den tidiga uppstigningen.
Haha, Tindra var verkligen söt igår när hon skakade hand med Bäckis. :-)
Hoppas ni får en underbar jul med massor av snö och mys.
Vi ses i mellandagarna. Kramar

2006-12-20 @ 18:37:50
Postat av: Cammi

Ska bli så kul o träffa er hela familjen, har ju inte sett Tindra på evigheter...ja inte er heller för den delen :-) Ska bli kul o se vad tjejerna säger om att se varandra...hur vi nu ska lyckas hinna träffas, men det måste lösa sig. Slår en pling i mon så kan vi träffas på matchen..tänkte gå på stan en sväng före och du får gärna haka på!

Kram

2006-12-20 @ 21:55:00
Postat av: Jenny

Hej!

Ska thilde med på matchen? Gumman får vara hemma med mamsen? Nog med att vara på alla hemmamatcher =)
Ja jag hakar gärna med på stan en sväng, måste möta johan vid 17tiden o hämta våra biljtter o sen glider jag väl in till stan en sväng men jag plingar dig/er när jag hämtat dem så ser jag vad jag ni gör (om ni inte orkar åka in till stan innan så tänk inte på mig, på stan klarar jag mig alltid själv ha ha)
Men vore som sagt kul ses o se vad bruttorna gör när de träffas, får la de om vi får ihop det, men vi kan prata o mdet sen..
kramelikram

2006-12-21 @ 10:11:18
Postat av: Cammi

Nej våran gumma ska inte heller med på matchen, mormor ville så gärna ha henne. Dessutom ska vi klippa oss i morgon på morgonen och hon har fått jullov från dagis redan i tisdags så det passar bra att hon är där. Jag måste på stan en sväng o se om jag hittar några kläder att ha på juldan o nyårsafton..men vi hörs senare, ska bli kul o se dig i alla fall :-)

kram

2006-12-21 @ 10:34:58
Postat av: Cammi

Sååå roligt att se er och att ni är samma människor, inte för att jag varit orolig att ni skulle ha förändrat er :-) Vi plingar i mon o ser om vi hinner med en dejt så gummorna får byta julklappar! kraaaam

2006-12-21 @ 23:57:45
Postat av: Jenny

Hej gumman!

Så kul se er oxå, får hoppas vi snart kan ses igen utan alla julestress!

Klart vi inte förändrat oss, vi lär nog alltid vara samma gamla galna människor! Det är så roligt att ses o känna att man trivs så bra ihop fast man ses så sällan! Huset i sommar wow =)

Stor kram på er!!

2006-12-24 @ 11:39:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback