Pladder i väntan på mys...

Nu har jag o snutten nyss kommit hem från middag ute o bio, myspys på högnivå alltså. Snart väntar bubbel o ännu mera mys. Dock paus för hockey grrrr ha ha nej då jag får ju lite tid att kika runt på datorn.. vilken nörd man börjat bli ha ha


Vi var o kikade på Göta kanal, jag o snutten skrattade flera gånger, tyckte den var rolig, inte världens bästa men helt kalrt godkänd. Som ni vet har jag lätt till skrattet o visst jag garvar när kanoten välter o folk klantar, kanske ska tillägga att jag älskar se på AFV, så kul se när folk klantar sig eller se små barn göra kuliga saker. Ni skulle se mig o gubben här hemma i bland shit vi viker oss på mitten ibland ha ha...
JA idag fick gubben välja film, jag vill se The holiday,men vi hinner ju flera flera dagar kvar =)

Saknar dock stumpan massor, ännu mera nu när hon e sjuk, mammas älskling! Men jag vet att hon trivs i Gammelstad o blir ordentlgit ompysslad så det känns bra.
I dessa dagar   med allt man sett o läst om det som hände med Tsunamin i thailand så många som förlorade sina familjer, sina barn o sin kära. Så har man inte kunnat låta bli att tänka tank OM, hemska tanke. Men tänk OM vi skulle förlora vår gumma. Fy jag kan inte ens föreställa mig hur hemskt det måste vara men man känner bara hur hemskt tomt och vilken sorg det måste innebära. Man ser det spec nu när man ser henne saker stå här orörda, man tänker då på hur hemskt de måste varit för alla dessa människor. Överallt skulle man påminnas om vad som hänt. Nej  stora kramar till alla dessa människor som överlevde och stor kram till alla som förlorat någon när o kär person!

Jag minns så tydligt när det där hände. Jag hade nämligen min basplacering på infektion  i sunderbyn och det var där vi skulle ta emot alla som skulle komma hem till norrbotten. (Detta pga att alla som kommer från vård eller blitt sjuka utomlands måste passaera infektion först o vårdas där ett tag.) Ingen visste hur många som skadats, hur många som omkommit, hur många som ev skulle komma hem till norrbotten, hela tiden pendlade bara siffororna. Och på teven såg man många förtvivlade människor som letade efter sin familj. Man stod där och såg på teven med tårar i ögonen o förstod knappt att det var sant. Men det var. Fy så hemskt!!, hoppas hoppas det aldrig aldrig behöver ske igen!!


Hmm känns som en mycket konstig övergång men nu till något i jämförelse mindre bekymmer.. Tur att jag komma att tänka på det där, för då blev min finne på kinden genast mkt mindre betydlesefull. Har nämligen nyss svurit o gormat över varför varför i h*lvete det alltid lyckas bli så. Varenda j*vla gång man ska ut på galej då minsann ploppar dem elaka j*vlarna upp i ansiktet, så typiskt! O varför har man aldrig något att ha på sig... idag innan vi gick ut o käkade steppade vi igenom nordstan, men jag bara orkade inte titta när ja såg kön till provhytten. För alla ni som känner mig vet att jag Jenny S verkligen inte kan köpa NÅGONTING utan att prova först, hmm även det jag provar lämnar jag ju många ggr tillbaka. Detta kan göra gubben min vansinnig =)  Så jag kommer inte orka mig in till stan imorrn heller, vete katten vad man ska ha på sig.. men men löser sig väl..

Planerna inför imorgon, fortfarande lika oklara, vi kanske vet var vi ska vara, men ingen tid skulle tippa på 18-19tiden.. men ingen aning.. Angående nyår så kan vi så gärna vara hos oss, helt klart, bara pirr i magen för maten, jag är ju ingen husmor (Anna E hjälp!! Var är din husmorsskola när den som mest behövs..) men jag får la se något ska vi väl alltid kunna få ihop, kanske inget fancy italienskt namn på maten dock haha...Men vi måste surra lite bättre snart.. Men klart att viska slå partyklackarna o vara fulla o glada o lite galna !! =) (iaf vi som inte har någon spec tid att kliva upp till, de andra kanske kan vara halvfulla, halvgalna, men tokglada ha ha)

Läste även i en god väns blogg om dagens ris : Jag instämmer till fullo, så kul att se att så många läser och även hör om folk som berättar att har läst, men ni får väldigt gärna lämnat ett litet avtryck någongång då och då!!

Nu väntar jag på hockeyn ska ta slut så jag får myssssssa
Kramkram
(tack pia o tobbe för att ni är så gullig o ställer upp imorgon, kom ihåg att bara fråga om ni behöver doggyvakt nån gång!)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppla hej!

Haha, behövs ingen topp-kock mat precis... Vi kan ju hjälpas åt också om så önskas? Självklart får ni kosing för maten!! Skall vi säga vid 18 hos er så är iaf det spikat? Vi tar troligen med våran dam, är det okej? Kanske kan vi ses på lördag em/tidig kväll för mer planer? Kanske lite hastigt, men är fullt imorogn på dagen och sen skall ju ni ut.. Alexander ringer karln din imorogn på dagen också hälsar han så kan de styra upp en del. (se hur de planerna blir)

Hoppas att ni får en KANON mysig kväll... Jag hoppas också på lite mys strax, men men.. Han snarkar väl innan jag hunnit borsta gaddarna!! haha. PUUUUUUUUSSS

2006-12-28 @ 22:01:12
Postat av: Anonym

Halloj!

Nej ingen hjälp behövs. jag o gubben får la kocka ihop något nicigt =) O inga moneysar heller bara ett glatt humör o lite priiiit ha ha
18 blir fin fint men vi hörs av
kramen

2006-12-28 @ 23:16:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback