Snart lussefirande på dagis..

VAd jag är trött av detta väder, imorse tänkte jag bara gå ut o kissa med Freya o sen gå o sova igen. för det är iaf skönt Freya är verkligen ingen morgontupp hon kliver upp när man själv kliver upp. Ifall gumman vaknar mkt tidigt tittar hon bara på en när man går iväg som att man är helt tossig i huvudet osm kliver upp den tiden =)
Men när jag gick ut på vår kisserunda så var det så skönt ute ändå , eller skönt var det inte blåser som fan men iaf skönt komma ut o röra på sig så vi gick en bra bit..

Nu sitter jag här o har just sett att snutten nog ändå kommer missa gummans lussefirande på dagis, han kommer bli så besviken.  De har nämligen träning till 16.30 o lussandet börjar 17, nåja kanske han hinner får hoppas det.. Ska bli så kul se hur hon gör, jag har dock svårt att se hon stå kvar i ledet när de kommer in o ser oss sitta där.. antingen kommer hon ska gå till oss, elelr så kanske hon står där o ivrigt vinkar till oss. . ha ha ska iaf bli mkt kul att se..
Dagen efter är det dags för julbord med hockeyn, inget party bara julmat, så vi hade tänkt att någon kanske kunda passa gumman eftersom det bara rör sig om någon timme. Kan vara kul att få äta  i lugn o ro o kunna prata med folk på ett anant sätt för en gångs skull. Freya klarar sig ju glaant hemma då vi högst blir borta fyra timmar, men säkert bara kring två..  Men vi får se, kanske blri att ta med Tindrizen ändå..

Appropå hocken så såg jag just att Johan R är på väg till Timrå, kul för han, han förtjänar en klubb där han får mera speltid för att utvecklas o bli den bra spelaren han kan bli, massa potential där! Så jag önskar han verkligen lycka till!  O hoppas att han o Maria ska trivas i Sundsvall! Många kramisar till er!   (inte helt säkert ännu att det blir men allt   verkar tyda på det,..)

Snutten snutten hans telfon har gått sönder o igår blev han så ivrig öer något sånt här abbonemangserbjudande som visserlgien var superduperbra MEN, jag tyckte att vi kunde kolla upp andra alternativ först o höra hur läget var med hans nuvarnade abonnemang, men ibland är det som att tala till en döv när man talar med mister Franz..Han var bensäker på att det där var det bästa som fanns, att en annan i laget hade det. Men jag försökte ändå säga att dem står lite varstans att vi hinner gått kolla upp bättre o i sånt fall fixa det imorrn , men nej det gick inte han var ju bara tvungen fixa det just då..Ja ja ingen ide prata med honom då. Ibland tror han att han msåte köpa bara för att han börjat prata med någon sån där irrrrrrrriiii, där skulle han ha lite mer av sin systers temprament =)  Nåja man har iaf 14dars ånger rätt. Och vem ringde mig nyss o sa att " öppna inte telefonen ännu, Ea ska fixa ett bättre alternativ" Det vill jag lova att då lyste det i mina ögon, för vem har alltid rätt ?! =)

Måste även få skryta på min bror som var tionde bäst av alla i luleå på högskoleprovet denna gång! Grattis brorsan! Du vet att jag håller alla mina fingrar o även tår för att du ska komma in på skolan du vill!!! Kom ihåg att rigna mig så fort du fått veta!!

Mamsen är så söt hon har börjat nedräkning nu, precis som småbarnen, men inte till julafton, nej hon har nedräkning till Tindra komer hem så söt min mamma!! =)

Själv har jag börjat längta efter lite party hemma med er  kära vänner! Det är faktiskt lite torrt här, saknar våra aftonar på snövägen 21, då väggarna tillslut blev stöd för gubbarna när de pratade med varann, eller luftgitarr spelades på intima ställen. Saknar även röj med våra twinparents.. så skoj, surra om allt möjligt, ffa brista ut i skratt åt alla småtokigheter som folk gjort.. Cammi o stefan  klart vi miss u to, Madde o Karlsson länge sen johan fick kocka ihop en vattenbadad sås nu =) Anna, nina, laura, stillisen mm  mm Kort o gott saknar lite party o röj, o bara massa surr !!

Kramis o stessa inte ihjäl er med julhandel gott folk!

nej nu ska man väl göra lite nytta, tvättar våra vita soffor nu, det vill jag lova fint med vita soffor men ack vad man får tvätta.. När jag köper soffa nästa gång blir det garanterat i skinn vet precis modellen jag vill ha (fast hinner väl kanske ändras..) nåja stor kram på er alla!!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hejsan vännen!

Hoppas att allt är bra, jag har nyss kommit från jobbet och skall ta tag i lite grejer här hemma, ringa en massa tråååkiga samtal, maila lite och annat tjaffs! =( Men ack så skönt att känna sig lite effektiv efter! ;-)

Åh skall lilla gumman ha lucia firande på dagis? Såå sött! Ta med kameran så man får se lite fina bilder sedan! =)

Läste ditt medelande i min blogg men svarar här så jag vet att du ser det. Ang barnvakt till lill-damen! Jag tror att jag kan ha henne, skulle bara vara mysigt! Jobbar på dagen, men som sagt slutar vid kl 13 redan. Jag lovar dig att kolla upp det nu snart, men absolut kan jag tänka mig det! Jag tycker bara att det är roligt. Kanske vill hon baka lussekatter med mig? =)

Jag hör av mig gumman! Kanske vi kan ses innan 13/12? Om Johan är borta på match någon dag & du har trist tveka inte att ringa.. Jag kan komma och underhålla! haha, nä men det vore mys!

Många kramar till min favvo norrlänning! SMACK

Postat av: Jenny

Hej!

Ska föröska koma ihåg kameran. men d uvet minnet är inte på topp. men ska verkgligen försöka, finns nog lfer som vil se... =)

JA kolla upp om du kan vore snällt, Baka hon äter nog snarare degen ha ha =) Vet faktiskt inte hur det skulle gå, hon har inte världens bästa tålamod blir lätt arg om hon inte kan göra det hon vill, men hon skulle säkert tycka om det ändå, Kan bertätta sen hur det gick för hon har varit med o bakat pepparkakor på dagis idag.. Men hon skulle säkert tycka det var roligt.. Annars är hon inte så svår att underhålla hon äslakr att rita, fast du kan få rita en del, hästar o hjärtan =)

Men men vi ses förhoppningsvis på lördag skulle vara trevligt, ska kial ut med freya nu innan jag hämtar snuttan på dagis, ha det gott o sköt om dig gumman!!
Kramis

2006-12-07 @ 14:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback