Bilder på Freya..

Bätttre bilder kommer, vi knäppte fina ute ,trodde vi... men det visade sig bli såna fula ögon på alla.. men men vi återkommer med det. att springa lös i skogen/ängen var iag en hit, o shit pomfrites vad snabb hon var. Det är så vackert att se när hon springer, hon är så vackert musklad o är såå snabb. kommer väl bli ännu smidigare på ett tag, ännu hänger inte ritktigt bakändan med i svängarna alla gånger :-)

121445-66
Blev visst lite röda ögon här med..  men ni ser iaf lite hur fin hon är.. Grabben brevid är ju oxå ganska skaplig, ha ha Närmar sig XL nu!!

121445-67
Snuttan vår...

121445-68
Hon är verkglein en trevlig voove, Så lugn o fin,verkar vara trygg i sig själv. Kan dock vara väldans busig mellan varven o o hoppas spänstigt upp ur soffan som hon innan dess legat på mage o sovit i nån timme...

men men over and out för denna gång..

Kommentarer
Postat av: Cammi

Hej!

Vilken söt vovve, tror nästan att stefans syster har en likadan?! De ser i alla fall ut att ha likadan kropp o samma öron, du vet jag och hundraser ;-) Men vart har ni Vilma?? Tror det finns bilder på Idas hund på min pixbox, kolla om det är en likadan :-)

2006-11-27 @ 21:02:40
Postat av: cammi igen

Kolla på pixbox, under "juli 2006"...är så dålig på att se och det blir ju så svårt när de har olika färger ;-)

2006-11-27 @ 21:06:20
Postat av: Sanna

Oj, ännu e vovve! =) Så söt hon är. Hur länge skall ni henne nu, ni hade henne på foder va? Vår lilla tjej löper här hemma, lite trist men men, skönt att veta att man sliper det över jul nu iaf! Hoppas att ni har det super vännen. Många Kramar från oss i Guldheden!

2006-11-29 @ 14:39:08
Postat av: Anonym

Halloj!!

Ja vi har insett vi inte klarar oss utan men inte har tiden samt Tindra känns lite väl liten för en valp på 8veckor. Så detta är perfekt, hon är så duktig o go tjej. Samt har en sån bra "riktig matte" ; vi är alltså hennes fodervärd för ca ett år framöver, sen får vi se..
Har anmält oss till Gk1 i januari ska bli såå kul få fortsätta jobba med henne så vi ser väldigt framemot att gå på det faktiskt! Kanske du o majsan ska joina, men hon är väl fulllärd er dam, hon verkar va en sång lugn o trygg liten dam. Vad skönt att hon gör bort löpet innan jul. Är hon less på alla trånande karlar nu då ? :-)

Hoppas ni oxå har det! Kram på er

2006-11-29 @ 14:58:13
Postat av: Sanna

Ja men det är väl skönt att ni har henne på foder till att börja med.. Förstår nog att detta är ett bättre alternativ fö er. En valp & en tindris bli nog lätt lite mycket. Hoppas att detta blir bra, du verkar väldigt nöjd! ROLIGT! Nej nej, vår lill dam är låångt ifrån färdiglärd. Men det är bara roligt, funderar på att gå någon lydnad eller så framöver. Får se. Känns svårt att hitta tid till det, men det vore super kul, bra för maja att få jobba också. Ja, vi undviker helst "hundpromenaderna" nu när hon löper så, så många flåsande "karlar" har hon ej stött på än, hon har löpt 1 vecka nu så bara 2 to go! hihi, men som sagt skönt när det är över sedan! Kiss Kiss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback