Freya du är så go!

Så var det måndag igen.. Shit vad tiden går fort, första advent till helgen mysigt!!
I helgen har Laura (elenor) varit o hälsat på, var väldans trevligt. Vi shoppade (mest laura, hon köpte massa fina saker) var på hockey o bio. Jag tyckte filmen var ganska kul, men då gilalr jag ju såna här lättsamma komedier. Diggar även både Owen wilson o Kate Hudson. Owen e så kul o Kate e alltid så gulligt charmig tjej.

Hoppas dock inte vi skrämde Laura från barn för alla framtid. Gumman har inte haft så roliga nätter någon av dagarna hon var här. Första var bara en sån här natt då hon vaknade typ hela tiden. O sista natten vakande vi i chock typ halv 6 av att gumman tokspyr. Kan säga som så att man blev klarvaken på en gång.. Tur som var verkade det vara något snabbt övergående för efter det har hon mått bra. Så skönt aldrig kul när ens ögonsten msåt dåligt!!

Det som vi speciellt gubben, (han har varit som ett litet barn som väntat på tomten hela helgen) längtat efter är att få hämta hem "vår" Freya. Världens finaste och gosigaste Am bulldog. Vi är alltså fodevärd åt en tik på 7månader. Som förövrigt ligger utfläckt på vardagsrummsgolvet och sover , gjort det senaste timmen. Vart på mysig långprommis i morse. Nu väntar vi bara på att "husse" kommer på någon timme så vi får gå upp i skogen och busa lite.

Freyas matte Lise verkar också vara en riktiggt snäll och rar människa. Så inte underligt att Freya är så go. Jag har pratat med henne i telefon ett flertal gånger o luftat alla min konstiga och omöjliga frågor. Lise har snällt svarat på varenda en. Tack för alla svar och för att du lät just oss ta hand om din ögonsten!
Du vet vad vi sagt. du är alltid välkommen hit och hälsa på. Alltid välkommen att ringa och höra hur vi har det. Jag lovar dig som sagt att berätta hur allt går. Om inte annat kommer det nog stå om henne här titt som tätt :-)

Tindra fullkomligt älskar hundar, hon o Freya är redan på god väg bli bra vänner. freya kan bara bli lite ivrig ibland då hon inte är van med ritkgt så här små barn. Men det är som att de känner sånt på sig ändå..
Tindra steg nog i Freyas ögon då hon fick ge henne vindruvor. Ja det stämmer vi har en hund som älskar vindruvor :-)


Har faktiskt även kommit igång med att plugga lite. Men alltid lite trögt innan man väl kommer igång ordentligt..Men den hemtenta ska nog gå fint att skriva..

Så till dagens hockeyord. Blev vinst i lördags sååå kul!! Men jag kan inte säga att jag är något fan av Bäckman för min del kan han gott åka tilllbaka till västerås.. Synd att inte Lillis hade mer riv i sig eller att Calle tog fram den sidan. För hos dem hade Johan sånt stort förtroende spelade topp 3 av alla flera matcher och gjorde detta galant. Nu blev han bänkad mot skeå efter visserlgien en halvtaskig insats o sen nedflyttat till en annan kedja.  Trots att dera kedja funkade hur bra som helst. Johan passar perfekt att spela med så där rappa spelare som ex.vis 20 . Finns även en annan positiv sak som hans speltid och flyt med den kedjan fört med sig men det spolieras nog oxå nu, synd!
Såg förresten Calle på en skoaffär igår (såg ut att trivas lika mkt som många karlar gör på affärer ha ha) var så synd att gubben väntade i bilen han hade nog gärna velat prata med honom. För de unga backarna var han perfekt, han gav dem hela tiden tips och råd i hur de skulle spela, nu finns ingen som har lika mycket kunskap och erfarenhet att hjälpa med små tips..
Men men det viktigaste är att börja ta poäng nu. hoppas bara johan får göra det med nummer 7 som backkollega. Shit så mycket hockey jag alltid babblar men jag måste liksom få ut det ha ha :-)


Nu åter till plugg plugg plugg

Bilder på Freya kommer snart men vill itne gå o väcka henne nu bara..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback