Hej mitt vinterland, nu är jag här :-)

Åhhh vad härligt att vara hemma en sväng, mysa med all snö, åka pulka o madrass. Tindra har en egen spade och sop som hon donar med kul kul. Hon är jättefacinerad av snön, var länge sen jag såg sååå stora ögon på lilldamen som igår när hon klev ut från flygplatsen o såg all snö. Alldeles stilla ställde hon sig o började nöö nöö (snö snö) jättefacinerad. När vi kom in ville hon ställa sig i fönstret o titta (efter att hon sett att allt var som det skulle hos mormor o morfar förstås) på snön. det var även det sista hon sa innan hon somnade gogumman vår..


Ett stort grattis till våra kära vänner som väntar bebbe så glada för er skull!!!  Tur att det är några månader kvar tills den kommer för när jag ser underverket kommer vi garanterat bli sugen, men då gör det liksom inget efter som vi sagt att kanske börja med bebbeproduktionen efter somamren men vi får se.. kanske väntar längre än så beror lite på allt som händer o sker med allt annat. Men iaf ett jättestort grattis till er, räkna med besök under sommaren!!!

Idag blri det nog en tur ner på stan, msåte ju checka läget, kanske glider in å guppi o köper inneskor till gumsan hoppas d finns några roliga modeller.. Fast hmm har inte särskilt mkt pengar tyvärr, allt gick liksom till resan hit.. men kanske mormor har.. nej då det har redan köpt så mycket.

Till helgen bär det av till kalix, ska bli kul o mysigt. Tindra har inte sett farmor o farfar sen i juli så det ska bli superskoj. Tror (kors i taket) att det tagit ledigt i helgen, väldigt kul! (fast tveksam om de kan hålla sig därifrån) . Thilde o company dyker nog upp o så ska vi vara ute o åka pulka o madrass ska bli urrrmysigt, hoppas bara på fint väder!!

Ja så till hockeyn, så hände det man trodde kunde ske Lillis bev sparkad, min åsikt o även gubbens kring detta är delade. Han var (verkade vara) en ritkgt bra coach o snubbe, men kanske de behövs någon med mera riv i när läget är som det är. Gubben var nog mera orolig innan han fick veta vem den nya var... Känns som ett bra alternativ. nu får vi hoppas att gubben får fortsatt förtroende bara. i de sista matcherna har han ju spelat ritktigt bra o varit en av de som spelat allra mest, men med ny coach vet man aldrig...Nåja bara kämpa på o visa vad man går för..
En annan väldigt tråkig sak är vår goa vän freddan inte spelat de 2 sista matcherna men nu tränar på som vanligt. Jag hoppas verklligen han får förtroende o får spela igen, inte bara för han är vår vän utan för att han är en duktig hockeyspelare, vi får väl se, tyärr kan man inte göra anant än att vänta o se.. Det är just denna väntan som är så jobbig psykiskt.. man vet att det nog kommer en till back men man vet inte vem som ryker.. men vad kan man göra. Jo vänta vänta vänta.. men som jag sagt tidigare borde det inte va gubben som ryker, fast med ny coach vet man aldrig..men finns andra alternativ som jag tror ligger mera pyrt till (iaf ett, skulle det bli 2 nya då vette sjutton) Kan nog även varit därför man kände sig mera sugen på att åka hem, man måste komma ifrån ett tag, komma upp hit o bara släppa alla tankar på hockeyn (hmm sitter här o skriver om det nu men men istort sett) Men såklart även för att vi sakande allt o alla här uppe.

Jag måste ändå säga att vi trivs göööörrrrrrbra i götebrog. Är en sån fin stad med trevlig människor, mycket att göra ja jag /vi gillar den supermycket pratar ofta om hur bra vi trivs. känns superduper

vinterbilder utlovas senare men kvalan kanske inte den bästa, ni vet Jenny bakom kameran :-)

121445-49
Bild från mitten av september på gogumman vår..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback