Helgen som gått..


Lördagen eftermiddagen inleddes tyvärr med stor förlust för laget, så nu väntar man spänt på vad som kommer att ske, något lär nog ske men man kan inte mer än vänta o se vad.. Om någon back får gå borde de inte vara gubben iom att han spelat relativt bra de sista matcherna, spelat väldigt mycket iaf.. 21minuter sist..Fast man vet aldrig.. Kan iaf berätta för er som sett honom sist i luleå att hans eget spel i egen zon förbättrats mycket man är inte längre lika nervös så fort han får pucken ha ha.. ni förstår nog hur jag menar. Har lärt sig när han ska vara offensiv o när han kanske inte ska gå fram, hittar sina postioner mycket bättre, kul att sitta o se hur han utvecklas.. Men det är klart man utvecklas när man får speltid är ju liksom det som behövs för att kunna utvecklas...
Nog surrat om hockey blitt lite väl mkt sånt på sistone kanske men som sagt huvudet o tankarna snurrar en hel del i dessa tider..

Nu till något mkt roligare, lördag kväll hade vi bestämt att vi skulle ha Cicci o freddan på besök med lite vin  o öl. sagt o gjrot klart det belv så, dock lite blötare än tänkt.. en tequila flaksa hittade hit o även en whiskey öppnades.. Vi hade väldigt trevligt men gubbarna blev lite runda under fötterna.. Jag o cicci var mkt mera städadekanske de berodde på vår långa (nödvändiga) cykeltur till statoil ...

Lite bilder från kvällen..

121445-39
Gubben kör lite tequila race..

              
Freddan hakar på såklart..

121445-42    
Cicci grinar illa får så gott är det ju inte..

121445-41
Glada,mysiga o fulla var vi minsann

121445-46
Lite handboll måste man köra, freddan o gubben tyckte det var säkrast stå två i mål. Om det berodde på att Cicci var så bra eller att de själv var så fulla så det var lite vingligt vet jag ej..


Gumman visar iaf vart både skåpet o grabbarna ska stå :-)

121445-47

Japp kvällen lider mot sitt slut, vid sisådär halv 3, både Johan o feddan fulla fulla men ack så skoj ..
men söndagen var en väldigt trött sådan fick inte mycket uträttat då inte. Fast jag o gumman var uppe redan halv 7 pust pust, kan säga som så att pappa sov i många många fler timmar..Dessutom var han lite sjuk gubben min..










                        


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback