Inget väsentligt egentligen..

Har egentligen som vanligt inget nytt att förtälla er...
Kan bara berätta att allt går jättebra med Freya vi har varit o busat i skogen i eftermiddags oxå, samt en långprommis i "stan" idag (gick fr valhalla runt olskroken-redbergsplatsen-st sigfridsplan o så valhalla) Gick galant, hon brydde sig inte ett skvatt i alla bussar o spårvagnar cyklar mm som vi mötte, Dock skulle det nosas ganska friskt efter kanten.. men i övrigt betyg väl godkänd :-)
Samma nu, var lite pirrig över hur läggningen av gumman skulle gå nu när jag e själv, men vi var ute på kort prommis innan o sen fick hon sig ett litet grisöra o så gick jag o gumman ner, (grisöronen hennes tar slut i ett nafs) gick superduper.. Får väl se hur det går om gumman vaknar till ikväll..

Vet iaf att jag behöver mig ett par stövkar nu, ska kika om det finns några billiga söta p åmaxi kanske, vill ha några färglada, kanske röda ha ha..

Hörde precis att förjestad gjorde mål, F*N! Hoppas det lyckas vända detta e bara första ännu så..

Idag fyllde en kille på dagis fem år så det har kalasat lite där. Är så kul att gumman trivs nu, allt känns så bra, personalen är verkligen gulliga. Verkar vara mnåga av barnen som tycker om lillgumman,ofta när vi ska gå så kommer några olika o ska krama henne hejdå. De är så söta! Idag när jag hämtade Tindra tog Hanna (ja ni vet, flickan gumman pratar sååååå mkt om) snabbt fram papper o penna o fröken sa "vad bråttom du har när du ritar". Hopn svarade att den är till tindras mamma innan hon går hem, så söt, hon ritade verklgien i turbofart :-)

Kom då o tänka på i fall rollerna som vi har på dagis håller i sig, om vi redan där börjat forma vår personlighet. Ta tex H är en sån där tjej som alltid håller sig framme när man kommer o gärna berättar saker osv. En annan kille som alltid berättar om hur han fixar o donar, när jag var där när det skulle ut, så skulle han minsan ut på gården o jobba, som hans pappa brukar göra.. Sen har vi den där ursöta tjejen som står o ikattar mer o är lite blyg men så snäll o go...
Ja jag bara undrar om det redan där börjar visa sig vilka personligheter vi har...

I kväll sitter jag bänkad framför Grey's anatomy så spännande! Men man kan bli knäpp på att de aldrig bara tar varann o kyssser skiten ur varandra ha ha.. ska väl gå o tråna nu i alla program under vintern kan jag tänka mig ..

På lördag ska jag o gumman kanska baraåka o bada på badhuset här i åby, om det nu är öppet. Äventyrsbadet kan vi spara tills snutten kan vara med. (har borta match mot hv då) Tänkte det kan vara mysigt för mig o hon åka o bada o ta en fika efteråt som man själv alltid gjorde när man var liten..


Nej nu skaj ag spana efter öppettider på badet faktiskt men kram kram på er gobitar!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback