Läskigt att han har rýmt igen..

Usch Juha V har rymt, den snubben är lite läskig tycker jag. Var visserlgien 18år sen nu så han kanske inte är lika farlig nu men ändå. Fy kalla kårar får man..
Har faktiskt funnits en del jobb att söka dels på kriminalvården/häktet el inom missbruks/drog el psykiatri men jag känner verkligen inte att det är något för mig, dessa människor kan vara så manipulativa o oeräkneliga o nej det kan jag inte med.. Vill inte gå till jobbet o vara rädd eller åtminsotne känna obehag. Nej just nu går jag in för mina studier som känns superkul..

Åter till juha, kan inte förstå hur man kan sitta i ett fänglese som inte ens låser för natten, vad är det för place? Kan ju lika gärna hyra rum här då... Jag menar inte att ett fängelse ska se ut som  i teckande filmerna men lite mera koll kan man väl ha man kan väl åtminsone låsa för natten, trots allt så är de ju "bakom lås o bom" ..

Appropå mina badplaner så blev jag både glad o besviken. Vi har tydligen missat att åbybadet är ett äventyrbad (ligger nära oss) de har visserligeen varit i konkurs men åter öppnat igen tror jag. Så det var skoj, bada är alltid kul speciellt bubbla lite! Tyvärr var det inte öppet på lördagar. Skumt tycker jag ,inte underlig man går i konkurs då. Äventyrsbad är väl lite en familjegrej el något man gör på en ledig dag, när är flest folk lediga ? = Lördag o söndag... Nåja söndagar var d iaf öppet så gubben får la följa med iaf.. Jag som ville ha mysdag med gumman får se om vi kan hitta på något annat kul..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback