Morgonprommis så mysigt

Åhh vad jag börjat älska mina morgonprommisar, idag kände jag mig först slö o tänkte gå lite kortare idag än vanligt o gå längre sen ut på dan, men när man väl kommer ut är det sååå skönt. Tänk att det var så här lätt att börja röra på fläsket igen ha ha NU känns det mera motvierande börja träna lite styrke oxå. Förut har jag varit lite less på att det varit så tråkiga pass på mitt träningsplace men nu känns det som att jag mest kommer vilja köra styke, Så det blir väl att dra igång med det snart. Dock inte idag msåte spara lite engrgi till kvällen. Gumman har sovit jättedåligt i natt, fråga mig inte varför, hoppas inte hon håller på att bli sjuk bara. Så vi får la se hur det går på matchen, hoppas hon orkar gå för mamsen är ju taggad :-)


Usch o fy nu är vinterkräksjukan här, hade satt upp en lapp med info på daggadörren, Frågade fröken om det var många sjuka nu i det men det var en vikarie som itne riktigt visste hon sa att 6barn iaf var hemma o var sjuka, kanske pga det men hon visste ej säkert...  Fyyy bubblarns vill ej!!

Sitter ännu o funerar på vad jag o gumman ska roa oss med på lördag, skulle vilja göra något msyigt med henne då. Kanske vi åker till bushuset. Jätteroligt för henne, rum med massa saker att klättra i, åka rutchkana, bollhav, studsmattor mm . eller så kanske vi glider ner på universeum o kikar på alla fiskar o fåglar mm, frågan är bara om hon har ro i kroppen för det om vi lämnar vagnen hemma.. Ska ta mig en funderare på det. Någon annan som har något annat roligt barntips att hitta på??
På söndag ska vi aif åka o bada hela familjen ska bli så mysigt så!

Freya hon har en liten dålig ovana. Matte brukde tydeligen skämma bort henne lite med maten, så hon är allt en liten tiggare. Elller kanske man ska säga bedjare för hon sätter sig bara snällt brevid en o tittar på en med sina stora hundögon, lägger huvudet lite på sne o försöker verkgligen se snäll ut för att få... Tidigare brukade Tindriz mata hundar bara hon fick chansen o visst gör hon så ibland nu oxå men det gulliga (iaf i just detta  moment ) är att hon börjat komma in i "min stadiet". Så om freya kommer o tigger av henne vid matbordet o tindra ska sträcka ner. Så säger man åt henne att hon ska säga  nej att det är hennes. Så ser hon så stolt ut när hon vrider bort med hela kroppen o säger Nej Min. Go gumman vår!!!


Igår kväll såg jag på tv någon som gifte sig, förstår inte hru jag ska kunna gifta mig, jag kommer gråta från start till slut ha ha.. Men en sak är säkert att snutten kommer inte undan ha ha...  Åhh han är bara bäst!!
Snart kommer han hem o då ska vi mysa o se film..
Ja jag är förtrollad Som en viss bonde sa... :-)


Nej nu dags för tvätten, fattar itne hur det kan finnas tvätt vareviga dag. Men skönt med tvättmaskin o torkskåp slippa gå till tvättstugan... Mycket bra för en klantmaja som jag...

Tack o hej leverpastej!

(ps länge sen bilder nu, ska föröska kbäppa något nicigt här snart.. så ni får se)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback