Nallekalas!!

                            Torsdagen 23/11 är Tindras älsklingsnalle välkommen på nallekalas
                                                                           på Trudellutten!!

121445-62
Inte är han stor men så älskad ändå..
Jätteroligt att det fixar o gör lite roliga saker p ådagis. förre fredagen maskerad. Nu nallekalas då de ska sjunga massa nallesånger..

Gumman är så söt när hon trixar o fixar med sina mjukdjur. Dem ska sova på rad på golvet ibland. Kommer säkert från vilrummet på dagis. Hon bäddar o fixar..Se själva..
                                                                         
                 
Lägger dem så fint (lite hårt underlag kanske)



Täcket tar hon själv men nu ska dem sova som hon så fint säger åt dem :-)


Efter ett tag förflyttar hon dem till soffan i stället, var nog lite skönare där..






Ikväll har jag skola, äntligen ska vi sluta upp med sånt här jobbigt som man ej förstår mycket av och istället börja med Spädbarnsåldern, ska bli  kul. På denna del har vi hemtenta. Ska bli skojsigt se hur den är utformad! Har visserligen tentan från förra delkursen kvar att göra. Jag orkade inte skirva den i lördags då ajg msisat så många föreläsningar pga sjukdom o hemresa så jag ska ta tag i den o skriva bra i januari istället, ville inte gå dit o skriva skitdåligt..

J*vla skithockey, så känner man jsut nu. Kan de f*n inte få vinna. Usch vilket mörker. Nåja Johan har iaf spelat ganska bra de sista matcherna, det känns iaf lite kul! Och tur är nog det för om man som nyförvärv inte presterar just nu så har man det inte lätt, då sågas man vid fotknölarna...
Lite synd dock om man är ego för hade vi bara vunnit lite matcher nu så hade johan fått massa bra kritik men nu ser man såkllrt inte så mycket sånt eftersom laget tillsammans spelar crapdåligt..
Tror bara jag ska gå ut o träna lite skott med han ha ha. MAn kan lugnt säga att hans mål hänger i luften han har varit så nära flera gånger, mycket frustrerande att ha nej får dit den..

Imorrn får man pengar, nice! Ska faktikst dra en ride på stan då, inte varit där på evigheter nu. Men ska nog inte handla något åt mig själv kanske börja spana efter lite julklappar, börjar ju vara dags snart..  Om det blir något åt mig själv så blir det väl någon fin top eller klänning att ha på julmiddagen..

Idag regnar det fakitkst ej så jag ska nog försöka bege mig ut på prommis kanske, kanske rent av cykla ner på gymmet, ja vi får se..

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback