Regn eller snö, snö eller regn

Kan inte bestämma mig för vad jag gillar bäst.. Innan jag åkte hem så saknade jag snön sååå mycket. Men när vi väl varit hemma några dagar så tyckte jag brrr vad kallt o jobbigt med all snö hela tiden. Ganska mysigt här nere är så mycket varmare ute (jag vet blir attans så kallt när d blåser sen) men lite mysigt, har inte regnat så fasligt mycket ändå ännu.. Fast helt klart är att jag inte vill vara helt utan snö heller, men kanske perfekt få åka hem mellan varven o busa av sig i snön :-)

Dock regnade det väldans mycket idag när jag cyklade med gumman till dagis, hade såklart inte börjat när jag åkte utan vädret såg SÅ fint ut då.. men icke sa nicke på vägen började det hällregna, kul kul. Jag som skulle till stan o mysa idag, se på maskeraddräkt till gumman, storflickan ska ju ha maskerad på dagis på fredag :-)  Men jag blev sååå blöt av regnet, min tjocka gråa jacka blev dyngsur hade tom regnat igenom den så hela tröjan under blev blöt. Jag blev så anti på vädret så jag beslöt mig för att ställa in. Lite trist menjag har tyvärr inte en ynka krona heller.. 

Har istället tillbringat förmiddagen i soffan o sett på Djävulen bär prada, skönt att bara slappa..

Gumman vägde förresten 13080gr, o var 85cm lång..


Tack o hej leverpastej


Kommentarer
Postat av: Cammi

Vad stor er gumma har blivit, har ingen aning om vad thilde väger eller hur långt hon är nu...sist vägde hon 12,5 och var 83 lång om jag inte minns helt del men det var nån månder sen. Hon har i alla fall sprungit bort det mesta av hennes babyhull nu, förrutom magen förstås men det är väl för att hon fortfarande dricker välling.

Måste nog gå till BVC i mon så hon får sin spruta, hon kunde inte få den sist eftersom hon var förkyld så bäst att passa på före snoret rinner igen! Och så kanske vi får en vikt som stämmer eftersom hon jämt varit sjuk och matvägrat när vi har vägt henne!

Hoppas ni har det bra i regnet, här ska det visst oxå regna i helgen :-( Hatar slask!

kram

2006-11-15 @ 14:24:32
Postat av: Anonym

Halloj!
Ja då hon växer på bra, gumman har oxå kvar vällingmagen, en rejäl kagge.. Har dock börjat sluta lite med vällingen inte pga magen utan bara för att hon inte alltid är så sugen utan kliver upp o äter med oss eller är så trött på kvällen o äter något annat (vänjer sig väl av hockeyn oxå, blir så sena kvällar då, så hon somnar i bilen på vägen hem o så bär vi bara in henne i sängen)

Shyrro men vagnen, får se omm amma o pappa lämnar den innan, annars kanske vi lånar den tills johan kommer, för han ska ta med vagnen när de åker, så bökigt för mig ta den själv med väskor o tindra o incheckning på arlanda oxå.. Måste ju ta med ganska mycket till gumman hon ska ju stanna där på minibreak :-)

men men hoppas ni oxå har d bra o slipper slask, håller med det är inget vidare!! (här är inte ens slask ännu bara regn, fastj ag har kommit på att det kanske e pga bristen på snö som jag är så hiskeligt trött, är ju van vid ljuset fr snön den här tiden..)

Kram kram

2006-11-15 @ 19:40:24
Postat av: Cammi

Stefan tycker det är dags att sluta med vällingen men inte jag :-) Hon dricker både morron och kväll, fast hon äter ju sjävlklart riktig frukost oxå. Sen äter hon så mycket på dagis (typ 2-3 portioner lunch och lika mycket mellanmål) så det är inte alltid hon äter så mycket till middag, men det går då ingen nöd på henne för det :-)

Roligt för Tindra att få vara lite mer med mormor och morfar, men hur kommer hon hem till er? :-) Thilde ska vara hos sin mormor från lördag till söndag, vi ska packa och gå på bio hade vi tänkt. Slutar säkert som sist när vi skulle gå på bio, vi orkade inte ta oss från soffan till bion utan gick och la oss tidigt för att få sova. Känns som att sömn är en bristvara nuförtiden!!

Det är väl det enda som är bra med vintern här uppe, alltså att det blir ljust...men nackdelarna är för många. Hade inte haft något emot att bo i ett land där det jämt är sommar o sol!

kram

2006-11-15 @ 23:07:15
Postat av: Jenny

Hej!

Trodde hon höll på att sluta med vällignen men hon är nog inte ritkgt färdig med den än (inte vi heller för den delen ha ha) blev nästn kaos igår inan hon fick, inte direkt arg men jättesvårt komma till ro.. självklart var den slut oxå så johan fick vackert brumma iväg på maxi..

Jo hon lbir hemma i en dryg vecka, blir nog roligt för alla, hon trivs så bra där, mamma ahjr en röd täckajacka som jag o igår när hon såg den hänga i hallen trodde hon mormor var här, så hon gick mommo ut mommo ut, hon tycker så mycket om vara ute med mormor :-) Så vi ska passa på göra saker som är svåra när hon e hemma, typ gå på bio, kanske gå äta mysig middag mm mm fast blir nog mkt mys bara :-)

Pappa flyger med henen till sthl m så flyger jag dit o hämtar henne där...

Jag är så fasligt trött jsut nu men d beror säkkert på just det där med att man är van med ljuset från snön... (inge bebbe så tro inte det nu ha ha)

kram

2006-11-16 @ 09:32:47
Postat av: Cammi

Thilde somnar aldrig utan sin välling, eller i bilen somnar hon men aldrig i sin säng. Eller skulle vi klara av att höra henne skrika skulle det nog gå. Man ser riktigt hur hon njuter av att suga på flaskan. Tror faktiskt det har mest med hennes sugbehov att göra, hon skulle lätt kunna börja med tutte nu...på dagis går hon alltid till en flickas låda o snor henne tutte :-) Men hon får skylla sig själv när hon inte började när hon hade chansen ;-)

Kan tänkte mig att hon kommer att ha det toppen hos mormor och morfar, bli alldeles för bortskämd med allt :-)Brukar vara så, sen kommer det hem och alla regler är som bortlåsta nån dag. Thilde är alltid så lugn när hon är hos nån av våra föräldrar, eller lugn och lugn men lugnare i alla fall :-) Så när hon kommer hem så har hon glömt bort vad som gäller här hemma.

Nej nu måste jag fortsätta skriva på uppsatsen...ska dock ta mig en uppfräschande dusch först!

Hoppas hockeyn går bra i dag!!! Heja heja heja...

kram

2006-11-16 @ 10:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback