Spännande kväll...

oj oj sitter nog allt här o är ltie nervös.. ha ha. ska bli skoj se hur han är när han coachar Bäckman, vi sitter så nära så man lär väl se när han domderar o härjar i båset. Hoppas han inte behöver härja för mycket dock utan att gubbarna sköter sitt ändå!!

Är en speciell match även pga att man möter luleå, kul kul, men idag måste jag ju hoppas att de förlorar.. Så att fredrik ledde deras interna poängliga, väldigt kul en såå snäll o go grabb.  Så jag hoppas Vf vinner men ska nån göra mål i luleå så får de la va Pekka, janne el fredrik  bara för att de e så schyssta grabbar!!
Vore extra kul om gubben fick göra mål idag så jag ska allt hålla tummarna. Men försöka låta bli att leva om på läktaren. Det är bara så svårt låta bli när man lever sig in o är lite nervös..

men men vi får se hur det går...
Håller även tummarna för att gumman e sugen på hockey idag, för nu vill jag ju verklgien se. Men hon har iaf pratat om hockey flera gånger denna vecka. så kanske hon är riktigt inne i matchen idag när d nu var så länge sen sist..

Kommentarer
Postat av: Cammi

Blev ju vinst i kväll, hälsa karln din grattis!!!

2006-11-16 @ 22:17:40
Postat av: Jeny

Ja det ska jag göra såå skönt! Äntligen hoppas d håller i sig nu,tyvärr 3 borta matcher nu.. Johan e o hälsar på grabbarna på hotellet nu, jag lovde att föröska hålla mig vaken tills han kommer hem, men känner john blund börjar vara fasligt nära..

du såg förresten bilder fr ikea rysligt vad mkt folk d verkade varit.. jobbigt men kul

2006-11-16 @ 23:15:26
Postat av: Cammi

Det hade inte varit så farligt mycket folk på IKEA, tom min pappa vågade sig dit på eftermiddagen och då kan det inte varit så jättemycket folk :-) Men i helgen har det visst varit kaos hörde jag, hela BABS (kortsystemen eller vad man ska kalla det) har varit utslaget tom hos oss på Coop så vi har fått fråga legg och ringa och kontrollera korten hela tiden. Mindre kul och inte allt för glada "stressade" pensionärer! Men jag har tänkt på alla pengar jag tjänat så nu behöver jag inte jobba nå mer den här månaden, skönt!

Höll du dig vaken? :-)

2006-11-20 @ 10:08:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback