Svammel svammel från tant röd...

Idag känner jag mig verkligen som Tråkjenny, har liksm  ingen energi till någonting. Men är nog pga att jag inte är van vid detta väder. Alla ni hemma gissa vad det gör ute idag??: Jadå det regnar... 
Jag som skulle hojja ner på maxi o handla och se så inte bolagret öppnat utan min vetskap. Alltså inte systembolaget. utan bolagret har massa fina saker till hemmet. Bla ett par tavlor som jag är helt såld på vill ha till vardagsrummet!!


I lördags kände jag mig faktiskt ganska nedstämd o ledsen (visserlgien var det nog tant röd som påverkade detta oxå) Saknar våra vänner med barn hemma (även er utan oxå såklart) , här i gbg har vi inga bekanta med barn. Men flera andra som självklart är guld värda de oxå. Men jag saknar att kunna helt  slappna av och låta vilden dra iväg i ett hem där andra barn oxå bor så det inte kryllar av farliga eller fina saker som inte ska röras. Att sitta ner i lekrummet, vardagsrummet på golvet o se på när vildarna busar o när ljudvolymen är någorlunda låg så flikar man in o pratar om det man vill ha sagt, party o vuxengrejer. För att minuten senare reda ut vem som ska ha leksaken o att man inte får göra så :-)  Ja tossigt men det saknar jag...  Någon som verkligen förstår att det inte bara är min unge som är så här vild o älskar att springa runt o hoppa o upptäcka hela värdlen på en minut, utan som faktikst känner ige sig i mitt barn :-)

Eller så kan jag sakna att bara få sitta här med mina barnlösa vänner och riktigt komma in i samtalet om vitaminer o mineraler som är bra för huden eller något annat som jag kanske egentligen inte har så bra koll på eller kanske rent utav bryr mig så mycket i men bara att få delta i samtalet utan att sekunden senare få springa iväg o hämta min tjej o sen försöka komma in i samtalet igen-..Tänk att bara få vara utan barn en dag o bara kunna slappna av o verkligen njuta av dessa samtal med vännerna..  Självklart så önskar jag int att gumman inte fanns var absolut inte så jag menade!!, bara det att jag saknar mina barnvänner o även mamsen o papsen barnvakteri nån timme då o då...

Nu till våran ögonsten, tindra ganzta numero uno :-)  Hon kan faktiskt nu förtiden roa sig ett bra tag med att rita det gillar hon verklgien. Hon kommer o vill att man ska rita hundar, hjärtan, hästar eller dylikt. Ibland blir hon så arg när man ritat det. För det är som att hon försöker själv men uppenbarlig inte kan, det gör henne grymt arg. Så söt när hon vill att vi ska rita en fisk.. för hon säger inte K utan bara fiss fiss.. ser så sött ut. Samma när vi åt chips så föröskte hon få sig lite chips o då sa hon ciss ciss....Gogumman

Nu kommer nog gubben snart så vi kan brumma iväg med bilen och handla. Imorrn är det dags för deras första roadtrip jag måste säga att man blitt väldigt bortskämd med att de aldrig sover borta. Känns ovanligt inte få se han på 3 dar nu...

men men dags att svida om...

Stor kram till er alla!
OBS inga misstolkningar här nu, inte så att jag inte trivs med er vänner här, utan som sagt ni är super! Bara det att jag saknar kunna umgås med er fullt ut på samma plan som er. Eller få umgås med andra med barn mellan varven som har det likadant som jag :-)



Kommentarer
Postat av: Cammi

Förstår exakt hur du känner och jag kan tänka mig att det är jobbigt. Speciellt när de är i den här åldern och har svårt att sitta still. Man är bortskämd när man har sina föräldrar som mer än gärna ställer upp när det behövs. En av orsakerna till att vi valde en by där vi känner många, man kan få hjälp med dagis hämtning och dyl om det skulle krisa sig nån gång.

Appropå det där med att barnfamiljer har det barnvänligt hemma, vi var och hälsade på en gammal kompis till stefan som har barn och den yngsta är yngre än Thilde. På vägen dit sa vi, så skönt att hälsa på nån som har barn så man slipper vakta Thilde hela tiden...jo tjena...de hade en super lång och låg TV-bänk men fotoramar, blomkrukor och vaser...hur tusen kan man ha det när man har små barn? De sa att deras barn inte rör sakerna, hur lär man barnen det? Thilde skiter fullständigt i om vi säger åt henne tusen gånger, då tycker hon bara det är roligare att gå dit :-)

Snart får ni en barnledig vecka, och jag vet att ni kommer att njuta ordentligt och sova en hel del :-)

Kram!!!

2006-11-20 @ 14:17:36
Postat av: Jenny

Nje gumman hade inte heller kunnat låta bli dem sakerna, allt som går att upptäcka ska upptäckas, speciellt om det möjlgitvis kan vara något som går att äta.. Där vi var fanns 2skålar med nötter på bordet, varav det ena chokladöverdragna. De hade dessutom vita soffor, pjuhh. vi fick plocka bort dem ganska kvickt :-)

2006-11-20 @ 22:07:03
Postat av: Cammi

Självklart hittar de allt som går att äta:-) Här en morron satt Thilde och tittade på barnprogram och på TV-bänken hade vi en skål, en helt vanlig skål, men nog fattade hon att det var godis i den...hon ropade på mig och när jag kom in så pekade hon på den och sa "mamma på, issss :-) De är inte dumma!

Nej det är riktigt jobbigt att hälsa på hos folk som inte har det barnvänligt, eller det känns som att man likaväl kan vara hemma för man hinner ändå inte umgås.

Nu måste jag fortsätta med uppsats skrivandet...

2006-11-21 @ 09:38:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback