Vädret vänder snabbt..

Här är det snabba ryck, från att igår visat er min härliga höstbild, till att idag vakna upp i snö o kyla.. Japp nu har första snön kommit o kallt var det imorse till min sotra besvikelse. För idag var the big day,Jag o Cicci skulle äntligen bege oss till Lager 157. Vi var nära ställa in pga vädret men tog oss iväg till sist.

Men inte gick det fort dit, körde som en riktigt gammal dam, men var så halkigt o blåsigt. alltid läskigt med första halkan dessutom..Nåja ju längre ut vi kom desto mer tänkte jag vars i h*vete är vi på väg, Lager 157 låg verklige mitt ute i ingenstans.. Men men det var väl värt besväret :-)
Idag shoppade jag faktiskt allra minst till mig, men som vanlgit hade jag lätt kunna få med mig ca 3par skor .. Ångrar lite att jag inte köpte en såå fin tigerväska som de typ e halva priset på mot i stan.. Men mitt riktiga mission som var ett par jeans blev det inte så mkt av tyvärr...Desto mer till gumsan fanns sååå mkt fint till henne ångrar jag inte köpte mera, får nog bli en sväng till inom en snar framtid :-)
Mitt samlade intryck av Lager 157 är både och, fanns mkt fint men trodde på mer fina jeans o tröjor..Barnkläderna toppen!
Här är iaf dagens skörd till mitt älsklingstroll:


Är såklart inte så att hon eg inte har kläder men som ni alla vet är det svårt att låta bli att köpa till sin älskling...

Tycker sååååå synd om mina kära kusiner som skulle komma hit imorrn em men nu inte kan komma förän i övermorgon pga detta himla väder. Vi som skulle gå på match allihopa tillsammans ,vet att Tobbe sett framemot det så mkt.Får hoppas det får möjlighet att komma o se på hockey i vår istället! Denna gång får vi bara umgås  o shoppa såklart:-)

Denna hockey... ja vad ska man såga skönt att det belv 2 poäng ändå igår. Var värda tre men skönt med 2. Oj vad jag skrek när det sista målet kom, var gubben som åkte fram o en annan medspelare sköt in returen var nog därför man var extra ivrig. Trodde nämligen gubben fick göra sitt första frölunda mål men det kommer snart.. Trist bara att de ligger där det ligger o man inte vet vad som händer med nya spelare o ev utlåning av spelare.. Nej orkar itne tänka på det nu man har ändå en klump i magen så ofta pga av det där..

Här är gumman redo för gårdagens hockeymatch, pappas största fans!!
121445-33


Kommentarer
Postat av: Cammi

Åhh vilka dina inköp du gjort till lillhjärtat erat! Blev kär i den svarta kjolen, jag har letat överallt efter en svart kjol till Thile! Den du köpt var nog dessutom ett av stefans favvomärken, annars en bra kopia :-) Nej nu måste vi ta o styra upp en göteborgsresa snart ser jag ju!!

Är så sjuk nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till, kan knappt gå pga att det värker så i hela kroppen. Måste försöka ta mig till läkaren i morgon o få mig nån medecin!

kram

2006-11-01 @ 21:24:28
Postat av: Jenny

Hej gumman!
Trist du är sjuk! Hoppas läkaren ger dig någon dundermedicin så du blir frisk! Har ju själv vart sjuk i en vecka inte hetl kry än, usch o fy..


Ja gissa om jag blev glad när vi hittade det här stället, liggger visserlgien några mil härifrån mitt ute i ingenstans men såå fina barnkläder, en slags outlet med roliga märken till bra priser.. Kjolen är av märket Koppartrans, tyvärr var d den enda jag sågannars hade man ju aldrig vetat vad tomten komer med :-)

Jag har sagt det förr men upprepar det så gärna igen, ni är välkomna när vi vill!!, men förstår det e mkt nu med lägenhetsflytt o köp av hus :-)

Kram kram

2006-11-02 @ 09:32:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback