Blandade känslor denna dag

Typiskt, Evelina ringde nyss o sa att läggan var vår om vi vill, hmm o vi vill väl egentligen men frågan är om det är lite dumt börja fråga frölunda om det nu när läget är som det är. Kanske ska ligga lågt ett tag..

Blir såå upprörd när jag läser vad en del skriver om hockeyn, en del jävlar har säker inte f*n en aning om vad d babblar om, ooo det bara kokar i mig o vill inte ens skriva vad jag känner just nu... Men som sagt nu måste d baske mig börja vinna så man får lite lugn o ro i själen för som det är nu känns det inte bra.En bra sak var  att gubben spelade igår o trots att de förlorade så gjrode han för egen del en bra instas, förbättrat sitt spel, så det var iaf en liten tröst..

Nu väntar jag på mamsen o papsen o även snutten så vi får fika lite tårta snart, som jag dessutom gjort själv, duktigt va :-)
HAr nog aldrig förr längtat efter min  mor o far som jag gör denna gång, tom lite orolig att jag ska börja gråta när jag kramar om dem, men det beror nog på att jag är sååå trött av att gumman sover så dåligt o även den inre stressen som man har i bakhuvudet över det som sker med hockeyn... Ska iaf bli väldigt kul att ha dem här o få lite egen tid en stund samt såklart lite tid med dem!

Imorrn skriver borsan högskoleprovet o jag kommer hålla tummarna för att det går bra så han kan läsar det han helst vill, psykologutbildningen!

Vet att jag sagt det förr men efter denna helg ska jag basle mig se till att bli nyttig o börja röra på mig mer, känns inte bra se sig sjäv l i spegeln i bland spec inte o man ser en del gamla kort. Fast lite söt kan man allt va ibland ändå ;-)

Äntligen fredag sååå skönt  ska bli kul med idol i kväll, marcus e grym! Hoppas såklart även på lite god mat o så klart den där tårtan som står i kylen o bara väntar på att ätas upp..

nej ska kanske passa på renskirva anteckningarna fårn skolan nu men vi hörs kram


Kommentarer
Postat av: Anonym

Just det.. idol ikväll


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback