Det går utför nu...

Shit det är ju inte så att man är superung något mer.. Har inte tidigare brukat ha åldersnojor men nu har det kommit. Jag vill verkligen INTE bli gammal, nej nu räcker kan gärna va 25resten av livet! Fast varje ålder har väl sin tjusning (får försöka tänka så)

Måstei af komma igång med träningen igen, så inte åldern tar ut sin rätt :-) Även köpa bra anisktskräm, Mamsen o papsen önskar mig rengöringskit fr Mary Kay i julklapp, kan berätta om det när ni kommer ner, vilket förövrigt är snart.. Vilka härliga förädrar jag har. De skulle verkligen gå genom eld för Tindra, ja visst säkert för mig oxå, men det e så roligt att se hur mkt de bryr sig o tycker om gumman... Behöver väl inte säga mer än att de redan hunnit va o hälsa på oss 3ggr :-) Kära mor frågar alltid när hon säger att de ska komma "om vi får förstås"- Tokmamma min, de behövder dem såklart inte ens fråga är alltid välkomna hit, precis som alla ni andra. Men kan ju vara bra höra först så itne gubben råkar vara borta största delen av tiden.

Appropå tid så känns det så skönt nu med att vara sambo till en hockeyspelare, i johans tidigare klubb, kunde det kännas lite jobbigt ibland. Då kändes det nämligen som att de aldrig var hemma, men nu så är han hemma mkt mkt mera, så skönt! Ta bara ex efter en borta match på lördag kan vara hemma igen redan vid 21tiden samma kväll.


Men till er damer därhemma, miss u Anna o Jana och ja era gubbar oxå, vi brukade ha så trevligt ibland men tro inte ni kommer undan från det nu bara för att vi flyttat, nej då när vi kommer hem så :-)

Ska bli så kul se twinsen, shit tänk att dem börjat gå, kan inte fatta, fast med tanke på hur många ord som börjat spruta ur vår dotters mun så är det väl itne så konstigt att de utvecklas oxå :-)

Appropå orden så visst pratar hon, mycket på sitt eget språk ännu, vissa ord förstår man lättare, omgivnignen oxå, vissa ord förstår mest kanske jag som hör henne hela tiden...


Men återigen tack Mor o far för att ni finns o är såååååå bäst bara!!! We love U!!!


121445-1

Tindra o Morfar i storforsen, fikar o diskuterar, livet, väder o vind mm mm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback