Inget vidare kul ikväll...

Jaha så var man hemma efter ytterligare en tung förlust... Idag känner faktiskt jag mig riktigt nere, så jobbigt att se de gå dåligt för grabbarna när man vet hur mkt de tränar o kämpar för att få till det, men det vill sig inte. Känns som att hjärnspökena växer o växer. Man ser "tydligt" efter ett/två mål i baken hur spelarna börjar hänga med huvudena o tänka inte nu igen.. Min känsla är att man nu verkligen skulle behöva en ledare som kommer in med lite j**lar anamma o taggar upp grabbarna, ryter till o fan sprakar igång dem. Visst att vara sympatisk o köra den lugna fina stilen är superbra det med, men nu känns det som att alla behöver en ordentlig knuff i rätt riktning o då kanske inte lena sammetsrösten som knappt yttrar ett ord är det bästa...(funkar säkert super i ett lag som går av sig själv där allt flyter på, är ett lag vilset behöver det ordentlig coachning)
Nu är detta absolut så klart mina tankar som svävar iväg o absolut ingen expertis utlåtande :-) Bara känslorna o min intryck som talar. Känns bara som att när en första kedja inte knappt syns till o får till det så beöhver man få igång laget igen.. Jag hoppas hoppas verkligen att "vi" kan ta lite poäng här snart så hjärnspökena försvinner o självförtroendet stiger!!  Jag inte bara hoppas jag även tror det!! Kom igen kämpa kämpa!!

Snutten har inte spelat på 3 matcher (tror jag det är) lite trist, förstår om det känns tungt för han, men kul att se att han inte slås ned av det utan istället blir ännu mera motiverad att verkligen visa vad han kan o förbättra det som behövs förbättras.  Älskling du vet väl att i mina ögon är du alltid bäst. Jag tror på dig o du vet att förr el senare kommer du få ut alla kompetens som du besitter, my hero!!

Stackars gumman var såå trött på matchen idag, efter en lång dag på dagis med skogsutflykt o allt ... Japp det stämmer jag som trodde det var imorrn, så nu har jag även lite mammaångest för att jag kanske skickade upp gumman min i skogen med på tok för lite kläder, hon som redan har sån jobbig hosta på nätterna..Snuttan hon e såå go.

Imorrn e d åter skola, har inte ens renskrivit anteckningarna från sist, vilekt e för 2v sen , typiskt mig :-) Inte heller beställt en bok... Dessutom e det nån slags häst show med cirkus scott (bröderna bronnet) i stan som jag skulle vilja se, gumman skulle nog tycka det var helt underbart. Hon älskar när vi cyklar förbi travet på vägen till dagis, alltid massa hästar ut. Synd om oss bara om hon visar sig bli en hästtjej, jag kan ju inget om hästar vet ju knappt vad fram o bak är ha ha ha
Så vi kommer säkert slutligen hamna på hästshowen i stället för jag i skolan :-)

Nej nu ska jag gå o tokmysa med gubben min för gumman sover för en gångs skull i sin säng, håll tummarna nu för att hon gör det hela natten!!

Natti natti

Kommentarer
Postat av: Ciccen

Förstår att det tog på krafterna igår. Hoppas lilla Tindra sov hela natten.
Hästshow eller skolan?svårt val, jag vet vad jag hade valt ;-)
pussåkram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback