Måndag igen, veckorna bara går..

Sitter här med jordens förkylning visserligen har väl febern börjat sjunka lite nåja man måste väl va sjuk nångång, var evigheter sen jag hade feber. Trist bara för jag hade planerat in date med Anna L, o hon jobbar ons-sön, så jag hoppas hoppas jag känner mig mycket bättre imorogn skulle va så kul att ses, har inte ens hört om hennes nya grabb än :-) Visserlign skulle vi nog springa på varann under slutet av veckan ändå men det e ju inte samma sak så klart.. Hon ska nämligen jobba på det nya "köpcentret" som öppnar vid oss, o alla ni som känner mig vet ju att jag inte kommer kunna hålla mig borta därifrån, om inte annat bara kul att se hur det ser ut...

Fick även mess av Sanna o jaaa gumman du har sååå rätt börjar verkligen va på tid att ses igen var ju väldigt länge sen sist nu. Ska surra med gubben min så får vi försöka få ihop nån dag...

Husmor ska även bjuda Cicci o freddan på lite tårta, de kan ju inte gå tomma i magen mer ..:-)
Samt hitta på något med Bronia på torsdag när killarna är borta ska bli skoj! Hon verkar oxå va en trevlig tjej,  roligt att lära känna henne lite bättre, sen e d ju alltid komma hem o se hur ngn annan har det :-)
Appropå det så kom jag på en sak till att vi har inte ens sett hos Alex o Sanna sen det fixat till i läggan, skärpning måste som sagt bli en date!

E lustigt det här med tid, för trots att det ibland känns som att man har hur mycket tid som helst så hinner man ändå ingenting, konstigt det där, kanske som vanligt beror på min planering.. Eller vissa kvällar vill man bara va hemma o ta det lugnt oxå mycket för gummans skull hon blir så trött av dagis o sena kvällar på hockeyn ibland. Så hon behöver dessa buskvällar hemma...

Väntar även ivrigt på november schemat för måste säga att man börjat bl isugen på att åka hem en sväng men är ju iofs inte så länge kvar tills jul heller...
Måste även svara på maddes mess de ska nog komma o hälsa på oss helgen 11-12nov skulle vaaa så kul. Har alltid så trevligt med dem, nog för att jag inte alltid hänger med i deras skämt då madde, Karlsson o Johan känt varandra sen lågstadiet typ o har många roliga minnen från uppväxten, men d e så kul att höra på dem ibland, kan tom låta roligt att ha växt upp i kalix ha ha ha Just ja Elenor skulle kanske komma ner första helgen i novemer eller nån annan, om hon bara inte hinner få utlandsuppdrag, vore oxå väldgit väldigt kul!

Snutten ringde nyss o skulle tam ed käk till mig med sååå gulligt för orrrkar (idsss) verkligen inte laga något idag.. Sen ska han i väg på magnetröntgen så håll alla tummar ni kan för att det inte är någon fara. Jag tror visserligen inte det eftersom vissa dar är bättre ovissa sämre, verkar som de dåliga daganr kommer när han gjort någon övening han kanske inte borde o dessutom låtit perrs blandat sig i viktpåläggningen, inget ont om perra för det han verkar verklgien va en ascool snubbe!

Men hörni nu har jag som vanligt babblat på för länge om egentlgien ingentig så TAKE CARE!!


Gumman förra julen, tänk vad hon vuxit, men ojj vad jag börjar längta till julen e en sååån mysig tid!!
121445-18

Kommentarer
Postat av: Cicci

Skönt att du känner dig lite piggare idag och hoppas du blir frisk så vi kan åka till lager157:-)
Om jag inte åker till Jönköping på torsdag kanske jag kan haka på dig och Bronia?
Började ju min andra kurs idag, den känns sådär. Inte direkt världens roligaste ämne kanske. Men men, bara att bita ihop och komma igen.
Hör av dig när du mår lite bättre.
Kram och krya på dig.
Håller tummarna för Frasse också.

2006-10-23 @ 14:06:07
Postat av: Anonym

Hej tjejen!

Måste bli börja kommentera dina inlägg oxå eftersom du är så duktig på att kommentera mina :-)

Häftigt att våra döttrar var tvugna att hämtas från dagis samma dag och för samma sak :-) Thilde har sovit hur mycket som helst, det är ju nästan lite semester! :-)

Känns riktigt bra att köpa hus!! Längtar som bara den :-) Ni ska se att om vi flyttar dit kommer vi verkligen ta oss till er stuga i nästa sommar som vi planerat tusen gånger :-) Dessutom förväntar vi oss att när ni kommer och hälsar på oss så stannar ni inte bara nån timme utan flera dar ;-) Ni är väl här hemma halva sommaren i alla fall? Våra tjejer kommer ju att ha sååå roligt nu när de faktiskt kan leka lite grann, o Thilde luggas inte nå mer men är fortfarande ganska så ego :-)

Nu ska jag ringa till stefan o påminna honom om vällingen så det inte blir kris i morron, min stackars dotter fick en väldigt "tunn" välling när hon gick och la sig men verkar vara lika nöjd för det :-)

Krya på er! Vi saknar er!!

kram

2006-10-23 @ 21:46:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback