Mysssssfredag...

Japp fredagar är det mys på hög nivå hos familjen franz :-)
Kvällen har börjats med mumsig middag o nu vankas kladdkaka o även lite snarra till kvällens höjdpunkt idol o hey baberiba. E sååå kul d programmet, bäst när d härmar kunga familjen!

Middagen var nog mumsig men varken jag eller johan har mkt till lukt eller smak för tillfället men om vi åt med ögonen så såg d iaf gott ut ha ha

Handlade på nya maxi, trevligt, nice att det e så nära oss. Var även in på den där media bla bla affären snacka om grejer alltså fanns hur mkt som helst av varje sak. Har nog aldrig sett så många rakapparatmodeller på en gång ha ha men för mkt folk för att kika ordentligt. Även där Anna är denna veckan hade hoppas få en skymt av henne men som sagt sååå mkt folk.. Nåja jag njöt ifaf var min första tripp ute för veckan. Tyvärr har jag återigen lite feber inte mkt men lite...

Nu har d börjat hända saker i laget, gjorde tydligen en bra match igår men fick inte dit pucken, osissss.  Hoppas det luckas vända denna negativa trend snart så inte fler folk blir utlånade. Läste nyss att Johan R är utlånad en vecka till att börja med, trist men samtidigt kanske bra för han när läget är som det är, får säkert mer speltid där o kan komma upp i sin rätta form igen, men tråkigt vi kunde ha lite kul ibland med dem!!!  Maria o Johan sthlm e nog oxå en stad dit folk vill komma o hälsa på så ni får nog kanske rymma iväg igen för lite ensamtid..... ha ha :-)

Nope nu ska husmor se hur d går m kladdkakan verkar dock bli lite väl kladdig.. typiskt lilla jag, aldrig kan jagl yckas med mina köksprojekt, nåja bara inse jag är inte bäst iköket men jag kan om jag vill ibland !

OVER AND OUT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback