Tittut :-)



121445-7

"Tindra in action"   Var ute på en liten tur upp till skogen men gumman hittade såklart en lekplats på vägen..

Skyndade oss sedan hem för att träffa Cicci på stan, mamma köpte en liten tröja till sig själv o ett par tights.. Nu fattas bara den stickade svarta klännigen jag vill ha.. o jag massa massa saker till, vill ha ett par coola vanliga pjucks, skor kan man liksom inte få för många av.. 

Åter till gumman det fullkomligt sprutar ord ur munnen på henne vissardar så kul höra, men som sagt kanske mest är vi som förstår en del o det låter som grekiska för er andra.

Verkar iaf som att hon trivas på dagis för idag o igår har hon pratat om beth, när vi går ut säger hon beth--- fröken på dagis heter elisabeth (hennes inskolningsfröken) o när man frågor om elsiabeth är snäll, nickar hon ivrigt, så hon trivs nog med att leka på dagis..

Idag på väg hem från stan var ingen roligt tripp gumman blev såååå arg i bussden (less p åatt sitta still) jag tog upp henne ut vagnen o tänkte hon kunde stå upp o kika ut genom rutan, men nej hon var asförbannad o bara skrek.. tom busschauffören föröskte prata med hon :-) Han sa i sin mick "Oj då har vi en liten fågelunge på bussen"  o efter ett tag " inte ska du väl gråta, men jag vet hur det är jag har oxå varit liten så gråt du om du knäner för det"  Nåja tillslut slutade hon efter att jag ivrigt pekat på himlen, ängen, bilarna, flygplanen ha ha


Nu sitter jag här o håller tumamrna åter för gubbarna, verkade gått bra i första men sen tappat till 2-2 shit bara d inte tappar helt igen, kom igen kom igen, jag tror på er!!

Ikväll ska cicci komma hit o ta med sig lite thaimat, mumsfillibabba säger jag bara :-)
Johan kommer nog hem ganska tidigt idag för flygresen till mora gick tydlgien fort, skönt! Längtar efter gubben min!

Ska nog ta o träffa Anna L till veckan, om vi får ihop det annars tar vi det nästa vecka. Ska bli kul var så länge sen jag såg henne. Måste väl erkänna att jag är nyfiken höra vad hon skaffat sig för grabb oxå :-)
På fredag kommer mor o far oxå vad kul! funderar på om man ska köpa tårta eller kanske baka en själv, men i sånt fall får nog gubben baka man, ska väl inte behöva baka sin egen födelsedagstårta heller?! :-) Han skryter ju dessutom hela tiden med att han ,insann bakat princesstårta..

Var förresten o kiakde på en lägga i lunden i går en mysig trea, tror vi ska ta den om vi får. Inte säkert de väljer just oss, men vi får se. Inte så att vi inte trivs här e ju eg super med egen gård diskmaskin,tvättmaskin, egen uppfart mm mm men lite långt ut, lite dyrt, . Fördelarna med lunden är billigare o närmare bekanta o stan, hallen, lättare när man ska till matcher.. dock ingen diskamaskin men shit  får kanske gå bra. Tvättstugan var i samma trapp o inte bokad mkt så det var lugnt.. Kändes som en nicig lägenhet.. Men som vanlgitl ite beslutsångest..Vore väl konstigt annars e ju liksom sån jag är :-)

Nej ni nog svammlat  på för denna gång, så till alla er som ska ut o partaja i helgen, ha så skojigt parata lite för mig oxå!! (ja visst partysuget börjar va stort nu )

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback