Änglavakt, dyra höstkläder,planer på att åka hem....

Igår var vi hockey, ingen höjdarmatch precis inget att nämna om den.Förutom att man inte får så mkt sett med en busig liten tjej med sig.. Dessutom hände en sak som gjorde mig ganska fundersam o ofukserad på matchen. Måste säga att vi hade änglavakt! Vi kom till hallen ganksa sent så det fanns knappt några platser kvar, vi fick sitta bakom sek, där var det inte läktare hela ävgen ner utan som en upphöjning o läktaren började typ i höjd med rad 5 kanske.. så det var bara ett sånt här vanligt räcke o sen rätt ner, fast ändå ganska bred gång att gå. Tindra råkade snubbla till o rasade rätt ner mellan räckte. FYYYYY det må ni tro att trots att det gick sååå fort så hann min hjärna tänka all världens tankar. Nu gick allt jättebra, tur som var höll hon upp huvudet, samt ramlade lite på sidan o inte rätt på ryggen. En annan hade väl slagit ihjäl sig men barnen är ju ännu så mjuka i kroppen. Efter hon kommit upp i min famn o efter ett tag somnat av utmattning/chocken så började tårarna rinna ner för min kinder. det kommer liksom efteråt rädslan o tankarna över vad som kunde ha hänt. Tackar gudarna att det gock så bra!!

Blir väl hockey idag med men jag o gumman cyklar dit så kan vi ju bege oss hemåt när vi så känner för det (förhoppningsvis efter matchen..) Är ju även rix fm festival där ute så man kanske får se el höra nån hunk där ute. Visserligen kan jag nöja mig med att höra morgon zoo gänget, de kan vara rätt roliga ibland =)

Köpte nya höst kläder till gumman igår, insåg att hon behöver nånslags vindvatten tät jacka ett tag här framöver innan det är dags för vinterkläderna. Köpte jackan från stadium, jättefin o varm o skön, mössa från polarn, byxor från intersport, samt fleecebrallor o vantar fr hm.. Fin fina får lägga upp bild senare.

Gubbz åker ju till finland här nästa helg, bara jag hinner få mitt studentkort är jag väldans sugen på att glida hem den helgen. Suget blev ju inte mindre när jag såg att luleå spelade träningsmatch mot skeå då, så cammi o comapny, hoppas ni ska o kika då o att jag kan hänga på i sånt fall... Tror baske mig jag ska göra så. Missar bara en föreläsning, o kan ju ta anteckningar av nån på den efteråt. Har ju inte orkat gå o få ut mitt LIU kort än är sååååån jäkla kö, tar typ flera timmar.  men ska jag åka hem måste jag hinna få det kortet...

Ang biljäkeln så visst var deet växellådan, vilket betyder en kostnad på runt 60 000 bananer, kul!! Så nu håller jag alla tummar o tår att det ska gå bra med försäkringen, o att det inte ska ta så länge. Har iaf fått en jättebrakontakt på bmw som är snäll o hjälper till, känns skönt!

ska väl glida in i duschen nu så på återseeende my friends

Vem vet kanske vi hade en sån här het ängla vakt, spelar ingen roll iaf huvudsaken att hon fanns =)


Kommentarer
Postat av: sussan

Men FY! Så hemskt, tur tur tur att allt gick bra. Jag förstår hur det ska ha kännts i mammahjärtat :-(
många kramar till er

2007-08-30 @ 18:43:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback