Det är människorna runt omkring en som gör dagen!

Inskolning dag 2:
Idag har vi varit där hela 11/2timme, inte många barn idag heller. Gumman verkar finna sin plats ,indersöker sakerna, redan hittat de där "pluttarna" hon tycker så mkt om att pyssla med. Idag har hon gått iväg själv med fröken flera gånger men ibland kommit tillbaka till mig. På väg hem var hon precis som igår lite arg o ville tillbaka till dagis så det är väl iaf ett gott tecken.

Vädret är kanon idag med så när vi kom hem idag efter 10snåreti nsåg vi ju att vi nästan var tvungna cykla i ävgo bada. Så det gjorde vi, till tinnis bar det av. Var ritkgt skönt cykla dit o härligt vara där, ganska lagom vattenivå för kidsen o så liten rutchkana o sånt så de trivs. Det visade sig att Ville o company hade samma planer som vi så det var riktigt trevlig att ses o surra lite med dem. Även kul att mannen min hann ut en sväng ur ishallen o kika förbi. De är allt bra goa o deras son så charmigt kolugn!  Så dagens spenderades i tinnis, nu har vi nyligen kommit hem  från badat o stått ute o surrat med grannen som vanligt. Även dem riktigt sköna härliga människor. Jag vet inte ritkgt hur jag ska förklara det men det är en sån skön familj. Många 3barnsfamiljer med barn i  småbarnsåren kan lite lätt avskräcka en från att vilja ha tre barn. Men denna familj är precis som vi, gör massa saker ändå o visst vissa dar kanske är kaos men de verkar ändå gilla sitt kaos.en mysig skön liten familj helt enkelt!

Ärl ite smått less har hört o även kikat efter (påtv4vadret.se såklart) att det imorrn ska bli bajsväder igen. Gör mig lite smått less då det är enda dagen på hela veckan som gubbz är ledig på em.. just nu ser det ju dock inte ut att kunna bli dåligt väder men tyvärr vet man ju om att det kan gå ruskigt fort, så det är väl bara ställa in sig på det till morgondagen så man inte blir besviken.

men vet ni vad gott folk, nu ska jag faktiskt först fixa lite middag SEN ska jag sätta mig på balkongen, ta med tidningen o ett glas vin o njuta av vår svenska sommar, mitt råd är gör som jag njut!!! (för tyvärr vet vi aldrig när denna sommar tyvärr tar slut)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback