Felix är killen som gäller...

Trött trött eftermiddag, fast antar det har att göra med vad jag lovat mig själv att göra: städa.
Mina planer var egentligen att dra fram som en vilde o storstäda men det känner jag ingen energi till. Men lite måste jag allt städa, börjar se ritktigt nasty ut här. Vill ju inte skrämma bort barnvakten det första jag gör..(ska komma förbi o hälsa på imorrn)

Eftermiddagen började inget vidare, när jag parkerat bilen o tagit ut allt jag handlat, min skolväska o diverse kläder samt fått med min dotter  o gått med allt "hela vägen" från parkeringen till lägenheten, inser jag att jag glömt nycklarna i bilen. GRRRR less, vill inte lämna allt jag bär, för det kan ju faktiskt komma nån o ta allt. Kan inte heller lämna tösen alldels själv där, så det är bara inse att jag får kånka tillbaka allt o göra om samma procedur en gång till med en gång som är ungefär i snigeltakt, för att locka med min dotter på färden. Väl framme inser jag att blöjorna jag stressat o köpt (för att det var slut på dagis o nästan tomt hemma) är i fel size GRRR. Ingen lust gå ner till bilen igen o dra i väg till maxi, nej fan efter det gick jag in o låste dörren om mig..

Dock har eftermiddan oxå haft ljusglimtar. Bland anant när personalen sa att det går så bra på dagis. att hon är en sån livfull o glad dam. Dessutom har hon hittat en som hon hänger lite extra mycket med. Men det är inte Thilde el Erica, Tuva eller vad dem nu heter. Nej den hon hänger mest med är Felix, äldsta killen på dagis , ska börjas i tid ;-) dem 2 har tydligen haft jättekul o lekt med varann, mötte hans morsa idag när jag lämnade Tindra då sa hon nått om att han pratat så mkt om Tindra, o nu när jag hämtade så sa alltså personalen att de var rikttiga buddys =)

Skolan går fint, men det känns skönt att ha hört många av de där termerna förut, en del som inte har pluggat tidigare ser lite svettiga ut, när vi går igenom saker som deduktion, induktion,,mm mm Kan inte säga det är glasklart för mig heller men på nått sätt så vet man ju att man hört det o allt känns inte så förrvirrande när han går igenom det. Dessutom är han lugn o sansad tar många exempel så man hinner verkligen skriva allt som ska skirvas.. Inte som en del lärare man kommer ihåg, då man knappt han lyfta pennan från blocket under en hel föreläsning...

Kan för övrigt inte förstå att det snart är helg igen vart tar dagarna vägen. En sak som stör mig är att jag velade så mkt fram o tillbaka imorse angånde resa hem el ej så jag inte hann träna som tänkt på förmiddagen, nåja är ju inte hela världen.

Förresten har jag glömt säga grattis till Pappa min som ska bli verkmästare nu, kul papsen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback