Här har dagarna bara rusat iväg..

Dagarna mor o far har varit här har gått i rasslande fart, nu sitter fuskisarna på planet till Kreta. Vill oxå! Fan snart tror jag att jag rymmer iväg själv med gumman till hösten måste få lite sol o bad o bara myspys.

I onsdags var man iaf på deras första isträning, helt sjukt vad mycket folk men klart kul. Syntes dock de nyss hade börjat, såg allt lite trötta ut ha ha Sen blev det lite käk med friends o så begav jag o gubben oss på bio sen. Hatar eg att se såna där läskiga filmer, sitter där o bara tänker "nej nu går jag hem, vill inte vara här" o sitter typ med hela händerna för ansiktet o bara kikar ut mellan gleporna som blir. Fast visst är det kul bli så där ritkgt uppskrämd i bland. Har ju glömt ge mitt frilmtips på en svensk film som jag o gubben såg nyss (hyrfilm) som jag tyckte var grymt bra, "När mörkret faller". Är samma som gjort "Noll tolerans, tredje vågen o livakterna" vilka jag oxå tycker är bra filmer.

Igår var vi af på Skänninge marknad tydligen sveriges största markand, och ja den var ganska stor msåtej ag erkänna. Men shit vad mkt krafs det är, typ samma "skitsaker" i alla stånd. Blev ungefär det gamla vanliga: en ballong till gumman, lite markandsgodis, coccosbollar, tindra fick fiska i fiskdamm o fick en barbiedocka av modell billigare (gick sönder typ hela tiden), lite hårklämmor för att få fason på tindras lugg som håller på att växa ut.
Farsan o morsan köpte såklart bröd, korv o en börs tycker det verkar vara deras standard =)

Igår såg vi en annan kalssiker film "Vi hade iaf tur med vädret" ha ha ganska skoj faktiskt. Den är ju inspelad i Luleå år 1980, men såååådär brett som ungarna snackade iden pratar vi väl ändå inte, Nåja shit the same ganska gulligt ändå. För hur man än vrider o väner på det så är östgötska inte en vacker dialekt, har ju bott här ett par månader nu men ännu inte vant mig vid dialekten ha ha... (fast är mest typ gammla gubbar jag tänker på nu...)

Fick idag se ett förslag från kära C, låter väldans kul måste bara höra med gubben hur det blir med dem där landet planerna som vi pratat om för lääänge sen, inte hört mer om det på ett tag, så jag hoppas på C:s ide :-) !!

Ska iaf glida iväg o träna när gubben kommer hem, ska bli sååå skönt, sen måste man väl börja kika gummas tider till dagga så man kan llämna in den lappen på måndag, ska även göra en liten beställning till hm, den katalogen var farlig farlig, .. Ja tänk på måndag är det dags, för dagis inskolning vad kul, hoppas hoppas att det ska gå bra!!








Kommentarer
Postat av: Cicci

Ska bli så kul att ses. Jag saknar er så mkt! Ringer ikväll efter min träning. :)
Lät skoj med marknad, men som sagt trist att det är samma saker i alla stånd. Men, man lyckas alltid hitta ett eller annat :)
Skönt att sticka iväg och träna, man behöver den där lilla stunden för sig själv.
I will call you later.
Pussåkram

2007-08-03 @ 16:30:05
Postat av: Anonym

Ja det ska bli riktigt kul!!
Hmm blev ingen träning idag, för mkt andra fredagsfrestelser som lockade, men imorgon bitti ha ha. ska iaf bli skönt nu när hösten kommer o man kan börja dra ivg på fm o träna igen..För nu är det verkligen dags shit pommfrites vad fläsket dallrar nu ha ha..
Men vi hörs av snart gumman

2007-08-03 @ 17:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback