Helg med blandat innehåll


Helgen blev inte riktigt som planerat men det blev en väldans trevlig o händelsrik helg ändå! :
Helgen har bland annat innehållit tivoli i norrköping, bad i berg, glass bland slussarna där mys pys. På badet blev även tindra omrignade av ett gäng kinesiska turister som belv helt faccinerad av vår donna, de vilel fota sig med henne, så först stod bara en där o höll om henne sen tog de värsta gruppbilden ha ha. Vi stötte på dem en gång till senare när tindra gick för sig själv o sjöng, de var var så söta o började vinka o skratta så gott åt henne. Lustigkurrar det där. =) Sen har vi även ätit sushi på balkongen, spelat yatzy i massor jag har hämtat upp mitt stora underläga o leder nu, STOLT! Förtärt nån ltien öl o cider i kvällmyset på balkongen har vi oxå hunnit med. Söndagen  blev det kommårdens safarirunda, supermysigt, ku latt se alla djuren så där nära. sen åkte jag en sväng på ikano o så lite träning. Så en bladnad kompott i hlegen men en väldans skön helg.

Dagis har gått superbra både i fredags o igår, så hoppas på lika bra fortsättning. Nu väntar jag faktikst lite på att få dra igång själv!

Tänk att kära mor fyller år snart, så på ca 1 1/2 mån bär det av hemåt en sväng,har surrat lite med en dam om lördagen, vore ruskigt skoj att dra ihop ett gäng brudar den lördagen o ha lite tjejfest o sen gå ut o skaka rumpa som aldrig förr, var fan aslänge sen vi gjorde det! (först fira mor min o sen på kvällen lite party med brudar tokskoj så lör den 6 oktober hoppas jag på röj ha ha)

Jag kan inte förstå jag tycker tiden går sååå fort man hinner inte med, känns som att det nyss var vår o vi brummade till mot mot linköping med bilen. förundrades över alla fina vårfärger o fick såna här härliga vårkänslor, nu går vi mot mörkare tider o man börjar bunkra upp med ljus o skumbad istället, mysig tid det oxå på sitt sätt.

Lite bilder från helgen:

image296
image297
image298
image300
image301
image302

Kommentarer
Postat av: Cicci

Åh vad jag saknar er när jag ser bilder på er. (ja annars också såklart, men ännu mer nu) Låter som en toppen helg. Jag ville bara säga hej i all hast, måste trampa iväg till träningen. Vi hörs snart. pussåkram

2007-08-13 @ 16:29:02
Postat av: Annicka

Hej!!
Har bokat in den 6 okt,såklart. Har ju precis flyttat då,men va fan lite party hinner man med.
Vad härliga bilder från helgen.Själv har jag varit på min kusins bröllop, vilken fest,min släkt spottar ju inte glaset heller:)
Vi får höras och planera lite....kul! Kramizar

2007-08-15 @ 11:34:28
Postat av: Jenny

Cicci: saknar dig oxå gumman, som sagt kul att ses förra veckna om än det blev lite hastigt o man inte hade tid sitta still direkt..
Annica:
Prefekt!! Kul med bröllop själv verkar dert som man aldrig får gå på brölopp, fast börjar kanske kalrna o jag har
iaf hopp om att få glida på brölopp nästa sommar...
Kram på er!!

2007-08-20 @ 15:44:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback