Lite trevande inskolning, inte kosntigt med mer vuxna än barn..Konstigt dagis det där =)

Inskolning dag 4:

Det är så lugnt på dagis, imorse när vi kom var det ett barn o 2 fröknar, sen kom ytterligare 2 fröknar o 2 barn, o ännu mer föräldrar. Så gumman har inte varit som hon brukar. Känns som att det är för lite barn o för mkt vuxna för det.Inte underligt hon tycker det är konstigt, här har jag tjatat om att hon ska få börja på dagis med alla barnen o leka o så kommer hon dit nu flera dar i rad o knappt några barn alls, måste fundera på vad mamma säger för tokigheter. Hon brukar ju alltid vilja leka o busa med barnen o inte bry sig i mig men nu var det nästan mer vuxna än barn o det var nog lite konstigt. dessutom var det en riktigt trött jänta, då hon sovit dålig flera nätter i rad nu. Hon har hiskeligt ont i sitt sår i tån, som tyvärr ser ut att ha blitt infektterat så vi ska åka till DSK idag kl 14. 
Nästa vecka rasslar det bar till av barn o blir nog full rulle på dagis, ska bli skoj se hur hon är då.. Men återigen så harm an nästan börjat fasa för att få höra den där hjärtskärande gråten när man går. För trots att man vet det går över innan man kanppt hunnit stänga dörren så gör det hiskeligt ont i mamma hjärtat.

Nog tjötat om det!! Fast faktum är att jag inte har mkt att tjöta om överhuvudtaget nu. Ska nog passa på gå ner på kiosken o hyra en riktgt tjejig film till ikväll, liksom passa på nu när man är själv!!  Men nu skaj ag oxå passa på vila, frö itne bara gummz som ovit dåligt flera nätter irad, hon håller ju liksom vaken en själv oxå, så nu blir det zzzzzzzzz på kudden

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej gumman! Kul att Tindra börjat sin inskolning, så klart det är lite si så där från och till. Något helt nytt och en ny miljö plus att mamma & pappa inte finns i närheten alla gånger. Sjkönt för dig vännen att få lite egen tid.
Hoppasni har det bra borta i värmen, jag skulle mest beskriva mig som en flyande form just nu! GOOSH så varmt! Tog ett kvällsdop med älsakde + Maja på Sisjöns badplats igår. Underbart. Älskar kvällsdopp! Nu skall jag kolla in kläderna ag fick från H&M idag. LOVELY med höstkollektioner! :-)
Pussa de dina!
KRAAAAM Från SANNA

2007-08-09 @ 20:10:54
Postat av: Jenny

Hej hopp!
Ja nu går det fakitkst super på inskolningen men som du säger kalrt det är lite upp o ner i början.
Åhh i miss sisjön var ju så nära oss, var ofta dit o tog kvällsdopp, perfekt om löilla doggen oxå vill bada, såååå myspys, vi brukade gå runt där o låta hunden o även gumman rusa av sig, fatta att vi aldrig passade på att göra sånt tillsammans, nog är man bra dum! :-)
Höstkollektioner i love!! väntar själv på min egen beställning:-)
Stor kram

2007-08-13 @ 12:27:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback