Wow =)

Söndag härliga söndag, eller sega söndag...
Söndagar har en tendens att antingen var underbart softa o kköna eller så bara så otroligt rastlöst tråkiga. Jag vet egentligen inte vilken kategori denna ska till höra, känns som en liten blandning. Familjen är lite oeninga på vissa punkter, jag hade lätt kunnat böja måla o fixa om i rummen som behövs fixas, men det är tydligen inte gubbz sugen på. men vi får se kanske ka lura med han senare... Hur som helst så var vädret supersomrigt i fredags vilket var kul då man skulle på partaj o allt =)

Karaokefest stod ju på schemat med nya klassen var skoj, vi är ett gäng damer som verkar sköna o trevliga. Var sååå varmt i läggan där vi var, en vindslägenhet, jättemysig men ack så varm (syns säkert på bilderna..) Dock blev jag lite besvkien på den så kallade superfesten på nationernas hus, var väl inte så där jättekul(eller klart kul att dansa o så, men inte som jag trott) så jag gick vidare o mötte my man o Anna o Patrik, hmm tyvärr hade vinet flödat på tok för mycket så minnet från den sista stunden sviker lite.... -

Har iaf bestämt mig för 2 viktiga saker för framtiden vad det är och exakt innebär behåller jag nog för mig själv, eller kanske inte för mig själv, men inget jag känner för att skriva här. Tankarna har iaf flödat o jag har insett en hel del. Men enough om detta.

Näst nästa fredag är det ju sittning, har bokat in mig på detta men väldans tveksam över hur det blir med det, kanske åker o käkar o sånt o ser på lite spex o sen kör till gumman, så hon inte behöver ha barnvakt så länge (då vi ju dessutom måste ha det på fre, fast då ska hon ju va med moa o company..) eller så hoppar jag det helt. Får se o höra med Fredrik imorrn. (spexet kan dock vara ganska kul ,en av faddrarna är delägare i en trollerifirma, o jag tycker sånt är superkul att se på, visserligen behöver det inte vara så svåra trick för att lura mig ha ha)

Lite kul är det allt med fridrottsvm på tv ,man kan åtminstone slötitta lite då o då. Fatta kluft hon är allt bra otroligt duktig. Vilken tävlingsmänniska, där blir det allt att skriva w på varje skinka o luta sig fram = WOW !! =)

Lite bilder från klassfest:



image309
Jenny, Angelica, Emelie, Jag o Anna ... (som sagt väldigt väldigt vamrt i lägenheten, vilekt syns ha ha)

Våra faddrar, kanske sjöng "du du du, finns i mina tankar, handen på hjärtat.."
Sean= Fredrik, fusknolla som inledde karaoke med livet är en fest..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback