Att flytta....

Hemmaliv på bortaplan:

http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=2743318


Bra artikel skriven av  en go vän om vänner till oss som ni kan se bor i vårt finska grannland...

Man känner igen sig i mycket av artikeln trots att vi inte flyttat utomlands utan "bara" 120 mil hemifrån.. Man känner bland annat  igen sig angående känslorna om att flytta, och hur familjen svetsas samman, att man iaf till en början bara tvingas klara av allt själva.. Familjen o de nära vännerna finns långt borta.. En sak som jag upplever positivt är det här att man tvingas vara utåtriktad, Jag har väl aldrig dirket varit blyg men jag anser nog oxå att jag vuxit som människa nu när man fått fixa allt o alla småsaker själv..Man har ju liksom insett att hur bra man trivs i en stad är såklart till en viss del beroende på hur mycket man tar för sig själv.. Sen har vi ju inte problem med språket om än jag nog aldrig kommer vänja mig vid den östgötska dialekten ha ha... =)

Det är många både för o ch nackdelar o man vet att detta är en tid av ens liv men visst ibland , men bara ibland så längtar man tills den dagen då man kan säga att man fakitkst BOR i en stad o nog ska bo så i framtiden oxå.. var det nu blir återstår att se.. för vem vet.. är man kvar länge i samma stad kanske man rotar sig där.. det kan man inte veta i just här o nu....

En sak är iaf säker att var man än bor nu så har man hela tiden nån man saknar, för man skapar ofta nya goda band i varje stad man bor i... Så jag är glad för alla fina vänner vi stöter på längs vägens gång, det är ju ni som är en del av o förgyller våran tid i de städer vi bor i!!


Kommentarer
Postat av: lovingnurse

fin blogg du har :D

Postat av: Fridah

ha så kul ikväll :)

2007-12-01 @ 16:50:17
URL: http://FridahCharlotta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback