För stora proportioner

Hemsk tackling men för stora proportoiner!  Jag var inte där när smällen skedde, men jag kan förstå att det måste upplevets som hemskt o ruskiga minuter.. Jag blev jätteorolig när jag kom o frågade genast vem det var flera gånger om, men tyvärr ingene visste först o ingen visste hur det gått.. Jag försökte liksom kika efter de numrena som jag känner o pustade ut gång på gång.. Lika hemsk såklart även när det inte är nån man känner men man kippar ju lite extra efter andan när det kan vara en god vän!
Jag kommer ihåg hur upptressad man hann bli när det var gubbz som låg där nere på isen orörlig o dörrarna för att dra in båren öppnades, hugaligen då pumpade hjärtat fort.. Så att det verkligen gick till hela den proceduren o att han fick bäras ut på bår måste upppplevts som oerhört traumatiskt.
Jag tycker det är oerhört hemsk o tråkigt när nått sånt här händer men faktum är väl ändå att denna tackling inte var ojust egentligen, i detta fall var det ju tyvärr så att spelaren inte riktgt var med på noterna blir lättare att man skadar sig då.. som tex för nått slutspel sen för J 7 sekunder hann han vara med o så smällde det...Fast där var ju spelaren Nordström lite ute på hal is o tog på tok för många skär men men.. Det jag menar är bara att fy det var ruskigt o otäckt o en sida av hockeyn man inte tycker om, men nej det var nog inte bara blommans fel , eller klart det var ju han som tacklade, men tyvärr var nog V inte med på noterna o därav det ruskiga utfallet, usch o fy Men proportionerna som det tar sig i media just nu känns inte helt rätt. Till saken hör väl oxå att det är just B som gör att det får extra stora rubriker likaväl som att det hade blitt precis lika stort om ex nån av bad boys i hv gjort detta.. Hade det tex varit omvänt hade det inte alls tagit lika stora proprtioner är jag ganska övertygad om.
Det som stör mig allra mest är när folk tar till personangrepp då jag blir jag riktigt jäkla less o känner bara  vilka puckon, för för guds skull de är oxå bara människor där bakom. att personen i fråga var ute efter att skada vid tacklingen är jag fullständigt överygad o säker att så inte var fallet, personen i fråga var nog bra skakad själv av händelsen.. Så fy ruskigt otäckt o bilder man gärna är utan, väldigt olyckligt, o heta känslor i omlopp o många funderingar.. Men som sagt kom ihåg hålla det på hockeynivå för guds skull!

Kommentarer
Postat av: Lotta i huset brevid

Jag håller med. På aftonbladet stog det "Han hade avsikt att skada"..
Ja men just det.. troligt..

Men jag tror att det såg väldigt otäckt ut och att de som satt i hallen inte fick veta nånting om vad som hände och hur det var med luleåspelaren. Fredrik ringde hem och gav mej intrycket att han var typ.. död.. För så såg det tydligen ut. Men farsan som lyssnade på sportradion hade redan hört att spelaren hade rört på händer och fötter och att det trodde att det rörde sig om nån form av wiplach (stavas hur?). Nu var det ju hjärnskakning och det är väl illa nog. Men Blomdahls tackling var väl inom ramen för vad som är ok tycker jag. Inte för att jag vet så mycket om det men Fredrik tyckte också att tacklinen såg ok ut. Den tog bara väldigt illa.

Nu är det ju lite så trots allt att `om man sig i leken ger så får man leken tåla`. Risken att skada sig på hockeyplanen finns ju och det är de väl medvetna om... Tur att det inte var så farligt i alla fall..

Postat av: Anonym

Ja precis, det är just det som är så hemskt när man får stå där eller sitta där o vänta o inte veta. det måste ha upplevts som väldigt väldigt jobbigt för hans föräldrar. O det är självklart så att ingen inom hockeyvärlden vill att nån ska skada sig riktigt illa. Detta var för mig en väldigt väldigt olycklig händelse, men som utspelet är nu skäms man nästan över hur en del beter sig...
Att en stor politiker går ut o kallar B för idiot som borde polisanmälas, en sådan person borde väl rimligen kunna använda sig av ett bättre vokabulär... Nej jag hoppas bara att den här saken blir utagerad snart...

Nu dags för plugg (kanske kanskei af.. ska verkligne föröska ta mitt förnuft itll fånga o tvinga mig att sitta o plugga idag...)
Hoppas det går fint för dig med!!

2007-12-11 @ 10:38:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback