Julafton var bra trevlig!

Tjabbatjena hallå!

Tänk nu har julaftonen sprungit förbi den med, var som vanligt trevligt på hög nivå!!
Gummz fick massa massa fina julklappar o ja jag med såklart, god mat stod oxå med på schemat så klart.. tyävrr har jag mått rätt risigt i natt men det verkar redan vara på bättringsvägen ,tack o lov...Inte bestämt ännu om det blir ikväll eller ej, beror nog helt på hur man mår.. Har redan hunnit messa go A iaf , börjar va dags för en skak snart =)

Jag har af bokat tåg hem nu, blev inget shoppingstop i sthlm denna gång, men baske mig här mer mot våren måste man nog dit en tripp... Får se om det bli att gå o klippa sig direkt när man entrar linköping eller om jag tar det på fredagen istället beror la lite på hur orken är...Har iaf börjat längta lite tillbaka nu, inte för att det inte är skönt vara hemma för det är det, hur nice som helst o träffa alla o mysa, men man blir som less på att inte ha sitt eget lilal krypin o så saknar man ju fakitkst lite folket o myset i lkpg..

Det är förövrigt en sak som känns lite dum, har nog blitt lite dum.. o det stör mig massor, jag vill ju inte att det ska vara så.. hoppas hoppas att det blir som vanligt snart.. Lite missunderstandings, svårt förklara här , alltså jag bryr mig ju lite inombords ,men inte dirket så där annars för det får jag ju faktiskt inte göra eller får o får men alltså ja det kan ju egentligen inte göra då är jag ju lite knäpp =) O jag vet att  det nog anses så men jag tycker nog ändå att det sker lite på 2 olika sätt..Men visst kändes det lite kosntigt o jag trodde kanske hoppades lite att det skulle vara lite mer värt än så.. men nu när jag vet att så inte är fallet så är ju det oxå lugnt, ja jag kan ju inte gör nått åt det...Men visst hade det varit trevligt med ett litet förlåt, eller förlåt vore nog  på tok för mycket begärt  (eftersom ja det inte finns något som ska förlåtas..)men kanske några snälla ord eller så.. men det lär jag få se mig om i himlen efter...Usch jag blir iaf less att detta ens upptar min tankverksamhet.. eller fan alltså just själva grejjen gör verkligen inte det, utan mer det som är nu, får så vill jag inte ha det...jag vill ha det på ett anant bra mkt bättre sätt!

är iaf en annan pretty big thing som jag tänker o klurar på en del nu, kanske baske mig ska göra salg i saken .. ja vi får se.. Som jag brukar säga den som lever får se...

Idag är det ju iaf juldagen, oj oj vad många som ska ut o svira, hoppas ni alla får det tokskoj!!!

Stor stor kram o puss till er alla, extra mega stor till Johan

Kommentarer
Postat av: Annicka

Hej!!
Hoppas att du/ni kommer,skulle vara himla trevligt. Är på jobbet än men ska snart börja åka hem och börja fiffa till lite.

2007-12-25 @ 12:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback