Lucia imorrn är det sant??

Idag snöar det iaf lite, kanske kanske julstämningen kommer då, för just nu är den nästan lika med noll.. Här hemma är det inte mkt julkänsla, jag orkar liksom inte när vi ändå pyser hem över jul,det lilla vi har är för gummz skull, jag har inte heller köpt en ynka liten julklapp ännu, fu*k vill inte behöva gå på stan lördagen innan jul ska nog föröska kirra lite nästa vecka här...Då kommer väl julkänslan smygande, för jag tycker det är så mysigt få gå o köpa lite julklappar o sen slå in dem.. Mysigt! Har nog börjat längta lite hem till de norrländska trakterna för i natt spökade en annan norrländsk vän i mina drömmar nämligen cammi gumman,... snart kommer vi! ha ha

Idag gick vår morgon här hemma hur fint som helst, skönt! Tentan börjar på si så där 4 timmar, jag borde alltså plugga nu. Fan blev typ nada igår heller, lite lite, lärde mig nog mest av det lilla som jag o Anna surrade på telen...men som sagt skönt skönt att den snart är gjord..

Tänk imorrn är det lucia, vad mysigt med lussefirande på dagis, hoppas jag lyckas få några fina kort, ni vet ju jag o kameran, ingen bra kombination. Imorrn är även första matchen o visst det stör mig lite lite att det är samtidigt som lussefirandet  men jag hoppas man kanske hinner se lite..

Ni anar inte hur mycket jag längtar tills typ kl 17, (som sagt hur det än går) fan vad skönt!

men men nu orkar jag inte tjöta mer, sooo see u!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback