Lyckats med att inte göra någonting, stort för att vara jag..

Hade skrivt ett långt lågt inlägg om ditten o datten, men tror ni inte fanskapet försvann... Nu är jag så jäkla less.. o jag orkar baske mig inte skriva om allt en gång till.. Det handlade om lite saker vi pratade om igår o saker som jag grubblat vidare på. Saker som om olika relationer man haft under livets gång, att jag är en givande person att jag tycker om att ge av mig själv o visa att jag tycker om personen (kan vara både kärlekar el vänner) att jag tycker om dem o trivs i deras sällskap, ibland kanske man inte kan visa det genom att göra den allra största saken först men man hoppas ändå att småsakerna oxå ska betyda nått. Att det kan vara jobbigt ibland när det känns som att man bara ger o ger själv men inte får mkt tillbaka,.. Att känslor är en sak som verkligen kan få en att må som en diamant eller bra mycket sämre. Jag känner gärna känslor o jag tror att man måste tillåta sig att känna de ritktigt jobbiga sakerna ibland för att oxå uppskatta de ritktigt underbara tillfällena.. Men känslor är ju de som gör oss till levande individer, jag känner gärna massa o visar det oxå!  Oj oj .. ja hade skrivit en massa småsaker som vi surrat om o  andra saker som jag funderat på.. men som sagt det försvann o jag orkar inte börja skriva om det igen...

Idag har jag iaf lyckats med det jag bestämt mig för att göra, nämligen det som jag är allra allra sämts på att göra : nämligen att inte göra någonting, hade la kanske velat göra nått annat nu men det blev inte så=( men jag är ändå nöjd med att jag lyckats slappa en hel dag, ibland behöver både kropp o knopp en sån här dag..

Igår blev det nått glas vin o så kikade vi bara in till stan en sväng, var la ingen höjdarkväll av ganska naturliga skäl så här med nyårsafton i intågande.. Tänka sig imorrn smäller det med raketer o grejjer o blir ett helt nytt år. Jag hoppas att det nya året ska bli riktigt bra, att jag får mysa massa med min diamant Johan!

Men men nu orkar jag inte skriva mer... känner mig inte direkt på humör för nått sånt just nu ha ha..

Liten bild på mig o Anna, Puss på're snuttan!
image415


 Puss på er alla andra oxå från lilla mig, extra stor till min diamant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback