regn regn åter regn..

Japp så kan man sammanfatta iaf vädret för dagen. är hemma nu efter en blöt prommis o liten sväng på stan...
Idag blire såklart kika idol finalen där jag håller på Amanda hon är klart coolast!

Dagen har varit mysig o jag har som vanligt babblat en hel del, jag har nog lite svårt att vara tyst, nån får nog limma igen truten om jag ska vara tyst ha ha...Hmm hoppas jag inte lyckas surra för mkt..Nåja det var iaf skönt surra lite..

Imorrn är det dags för julfest, o jag kan verkligen inte bestämma mig om jag ska glida ut  eller inte. Kan inte ens bestämma om det blir match med tindrz o sen julfest för henen oxå eller om vi som planerat ska ha Carina fr kl 17.. Ja just nu är jag väl inte så där överväldigande sugen att gå ut o svira, fast lite lockar det allt.. hmm vi får se..

Mitt humör är lite både och just nu.. under eftermiddagen har jag varit glad riktigt glad faktikst, vad det beror på vet jag väl inte riktigt men jag kände mig ja glad bara! men nu så här ikväll känner jag mig lite halvnere, samtidigt som glad ja fan det är svårt beskriva...men med lite middag i kroppen blir nog humöret på topp igen ni vet ju att mitt humör verkligen avspeglas i om jag får mat eller ej, så ett tomt kylskåp nej det håller inte ha ha

Dags kirra käket så jag kan ha en trevlig idol kväll sen!

Pusss pusssss på er alla som vanligt extra stor till Johan, smack på re!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hoppas att ni hade en MYS julfest!! Vi får ingen i år, blir strul med tid mellan matcher o dylikt. Blir tydligen italienskfest(?) i början av året. Passar mig bättre i matväg.. :-)
Pussa dina favoriter.
Kram från Sannis

Postat av: Anonym

Mmm italienskt blir nog nice det med! Julfesten var nice men maten var inget vidare, men vinet var ju gott =)

Puss på re

2007-12-11 @ 10:40:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback