Så gick det...

Blir nog göra om i januari igen , fast inte helt säkert men mest troligt...
Är 2 lärare som har varsin fråga den ena var 6poäng o den andra totalt 10 p. Man måste ha 8 för att var godkänd. Jag kan nog få mellan 3-5 på första delen (säkert 4, knappast 5) men på andra delen vette katsingen då måste jag alltså ha 4 el 5 poäng o det känns inte så trolgit. Jag "kunde" typ bara a, hmm o inte ens den. De andra 2 (b o c)hade jag ingen som helst koll på men skrev nått skit som nog inte är rätt.. Så att jag får 4p på a frågan nja.. alltså stor chans att göra om igen... grrrrrrr irriterande men jag hoppas på ett mirakel!

Kommentarer
Postat av: Cicci

Hoppas tentan gick bra gumman. Läste om "Dr Lööv" hihi, jag tror också att det är som du skriver, killar analyserar precis lika mkt som oss damer. Bara att vi damer babblar med om saker vi tänker på medans killarna inte säger ett knyst utan bara tänker:-)

Har tänkt att ringa dig igen, men inte fått ett bra tillfälle. Man ska iväg, kl är för mkt hemma, osv. Men jag jobbar för att hitta ett bra tillfälle. I helgen spelar Fredrik borta och då är jag hemma mer, ska försöka då :-)

Hoppas ni alla mår bra.
TÄnker på er. Kramis

2007-12-12 @ 16:31:00
Postat av: Benny

Hej gummz jag vi får helt nekelt se, kan som sagt gått vägen med bra mycket tur men men den som lever får se..

Ja visst är det nog så.. så tack o lov vännen min att man inte är singel hade nog inte pallat med den där tydningsleken, nej hugaligen kan väl inte vara så svårt säga vad man tycker.. ha ha
Nog för att man kan få tyda dem även när man inte är singel men ja man lär sig ju hur dem tänker efter ett tag så som jag skrivit nån gång tidigare, gubbens språk kan jag faktikst rätt bra ha ha...

Ja gummmz jag har oxå tänkt men det är lurigt det här med tiderna men jag hopaps vi hörs av snart...
Ha det bäst gummz miss u kram kram

2007-12-12 @ 21:51:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback