Ångesten kom som en kalldusch..

Länge sen jag hade den känslan nu, men antar den kom smygande på mig för att sedan spola över mig totalt och få mig att må så där vedervärdigt dåligt för en stund, känna mig så där bara äckligt ful.
Fy den där känslan vill jag bara komma bort i från, får mig verkligen att inte må bra.
Vad var det då som utlöste denna ångest. Ja det var det lilla som ett elller två veck. Fatta ett veck har förstört min dag, Patetiskt men sant!

MEN jag har en lösning på det hela och har tjatat om det men aldrig satt det i verket varför fattar jag inte, (eller jo praktiska små detaljer, men nu skiter jag i dem!!)mår verkligen pissådligt när jag inte gör det. Så på torsdag då ska jag, jag lovar, inte till er, utan mig själv. För denna ångest och bara illamående vill jag inte känna. speciellt inte när jag vet ett enkelt recept för att slippa känlsan.

Att känslorna svaajar lite extra kanske beror på att jag är såååå extremt rastlös just nu, hatar gå omkring o bara dra, när man har småbarn som är sjuka o ensam nej fy då kommer väggarna efter ett tag väldigt nära o man vill bara ut.Skönt att vi iaf är friska nu. Varit det hela dagen så imorrn måste vi kanske hitta på något äventyr. Får se vart kosan styr. När gubben kommer hem måste jag iaf ta en ride på stan länge sen sist. Tyävrr damp en inte efterlängtad mobilräkning ner från finlandstiden, Johan föröskte verkligen att inte prata mkt i telen men svårt med allt prat med agenten hit o dit, så visst den blev på nån tuss ändå, grrrrrr

Idag kan jag if se på Gilmore Girls o kära kära dersperate housewives ,härligt. Men måste säga jag saknar Dr sheppard på tisdagarna ;-)

Blev så glad när jag pratade med kära mamma idag, tyvärr hörde jag som vannligtdåligt men det verkade som hon handlat lite kläder till sig själv nu oxå. Bra mamsen det är du verkligen värd, shoppa losss ordentligt!!      (tror verkligen det är något fel på hörseln min, på ena örat hör jag asdåligt i bland måste nästan kolla upp, fan är det så här det är att bli gamml,  shit jag som bara är 26 =)        )

Appropå shoppa nu till gummans 2års dag blir det lite kul handla presenter, nu är hon ju på ett helt annat sätt med på noterna. så lite ideer om vad gosegumman ska få ploppar upp titt som tätt, borde eg skriva upp dem så jag inte glömmer.

Hennes favvis på morgonen nu är verklgein risifrutti, så fort hon vakanr så är det ofta raka spåret ur sängen o "isi-putti" . En anna klar favvis är Pettson o Findus hon var så lycklig när vi var på bibblan o lånade henne en bok (för liten för att läsa så mkt text men älskar bläddra i den). Hon bar den så stolt till bilen o berättade gärna för folk hon mötte att hon minsann hade "Pettson o Pindu"


En liten bild på en sjuk lilltjej, notera tåren i ögonvrån, så ledsen för hon kräkits..:
121445-93



Här idag, så kan man se att hon mår mycket bättre, hon kommer med "Pettson & Pindu, samt "isi-Putti" i hela ansiktet:
121445-92

Nu dags för mig ta tag i min egna stund på dagen o bara slappa i soffan lite så over and out, tjingeling pling på er alla galningar som läser =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback