Ännu ett stressat inlägg, men snartk an jag skriva i lung o ro igen...

Hoppas hoppas vår dator snabbt... Nu sitter man återigen här på bibblan men denna gång är det faktiskt gubben som dragit hit mig, japp ni hörde rätt =) Ja han har kommit på atth an vill låna lite biltdningar stollen min , hoppas bara itne han kommer på nya tokiga bilideer av detta...


Har nyss varit på köpcentrat vi ikea, är mkt nöjd med, det var även ner på stan igår, så mysigt o fint. Tror vi komemr trivas här. Nu fattas bara ltie mera actioner i mitt socilaa liv, ja ni som känner mgi vet att jagi nte är nån ensamvarg direkt, gillar träffa människor o få sutrram assor. Men det ska nog lösa sig det med. Vi har stött på 3par fr laget när vi varit i farten. Alla dessa spec 2 (den 3e var lite äldre) verkar jättesnälla, så förhoppningvis lär man känna dem ltie bättre när man får gå på match. Är ingen match förrän på torsdag o då kommer även familjen ner kul kul!!

Vi har även hunnit vara på Bushuset, ett stort lekland ungefär som leos lekland men lite större. det gillade gumman så klart helskaprt.. När gubbarna är lediga i helgen står lite bad inplanerat på schemat, måste checka in det oxå =)

Snart kommer iaf vår dator ner ska bli så skönt, bad även mamsen skicka med mina träningskläder så jag kan köra igång igen. (lämande dem hemma när vi trodde vi skulle bo "utomlands" restan av säsongen) Ska bli kul börja igen, gymmet verkar vara bra med mkt pass o även bra gym så nu blir det andra bullar av snart ...

Hmm nu är energin på gumman slut så hem till middagsbordet o sen myskväll framför teven såklart. Säsongsavslutninga av greys anatomy, snyft! Fast då börjar ju kära desperate igen =)

Så ha det gott kära vänner så hörs vi Kram o puss

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag blir så glad av att läsa att ni har det bra vännen! Det gör både mig och prinsen lycklis! =) All lycka förtjärnar ni ju såklart. Härligt att staden verkar bra, var lääängesedan jag var där, men vad jag kommer ihåg var det mys på hög nivå där.

Hoppas er vecka blir fin!

Kramar från Sannis

Postat av: Elin

Linköping är en fin stad. Petters syster bor där. Vi var på Busfabriken och badet när vi var ner i sommras. Testade även lite discobowling en kväll. Vi kanske kommer ner någonting och hälsar på. Kram!

2007-02-08 @ 20:18:34
Postat av: Jenny

Sannisen:
Tack så mkt gumman, ni med =)
Ha en riktig bra o härlig helg!
Ta hand om er kram!

Elin:
Jaha vad kul, ja vi känner mer o mer att vi trivs här en mysig o bra stad, var på badet idag var kul, såg ut att vara väldigt fint på sommaren...
Hoppas allt går ba med grav o att du mår prima!
Ni är så välkomna hit när ni vill
kram fr hela familjen

2007-02-10 @ 13:04:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback