Bild på sötisen vår!!

121445-88
Vårt lilla hjärta!!!

Dagarna har runnit i väg så fort så fort... Allla hjärtans dag mös vi lite extra tog en fika på stan o lagade god middag hemma, fast sen hamnade vi framför datorn men vi har askul vi satt o kollade på massa galna klipp o söta bebisar,Men tillsut hamande vi i hockeyklipp. Vilka tokar det finns i nhl, alltså shit vilka figths det kan va kolla dessa golaies...

http://www.youtube.com/watch?v=vzvFsSVftQ4

Åter till summering av veckan.. Torsdag kom mamma o pappa hit på dagen var jättekul se dem. Speciellt kul var det se gummans min hon belv jätteglad men samtidsg lite chockad över att dem var HÄR.. sen var hon så uppe i varv länge... Själv var jag väl lite pirrig inför första hemmamtchen o alla dessa viktiga matcher som det är hela tiden nu. Men pirret var väl störst för att kika lite vad det var för damer här :-)
Måste säga det känns bra, surrade med lite olika damer o  de verkar väldans trevliga. Konstigt eg jag som alltid sett mig själv som  lite blyg men måste nog säga att jag  inte är så särskitl blyg längre har snarare svårt hålla munnen tyst ha ha... Eller ibland kan jag vara blyg, beror lite på vad man möter för människor men kanske inte så ofta blyg utan bara mer att man inte ritkgt vet vad man ska säga. SÅÅÅ skönt när man träffar människor som man på en gång kan prata med!
På matchen var det även fullt hus av barn så ensam lär man inte behöva vara sen..

Har gått bra för gubben de matcher han spelat nu, kul att se. Synd bara det inte blev vinst igår, nåja blev iaf en poäng, bättre än ingen i detta läge.. Match mot frölunda imorgon, måste säga det känns konstigt. Alltid när jag läst på internet o sagt vilak matcher osm är kvar så säger jag fel när jag ska säga att  just LHC o VF möter varann , säger alltid att då ska vi möta lhc, inte lätt :-)
Brorsan kom oxå igår kväll ,. vi hämtade han från tåget efter matchen, kul träffan han oxå, o höra att han verkar trivas med  livet i umeå.

Idag har jag irrat runt med familjen på stan, gumman har fått lite fina kläder o brosan köpte nya skor, själv höll jag mig. ska imorgon köpa nån fin presang till min kära älskling. Han åkte till göteborg redan idag, längtar redan efter snutten min men ikväll blir det lite vin o chokladkaka med familjen känns bra det med!!
(gumman hade förresten fått sååå fina brallisar 2 par men den påsen försvann så nu är hon utan, typsikt var ett par jättesnygga lite baggy ljusa jeans schnygga)

Har en del funderingar kring hur en del av oss damer eg är funtade och varför det ska vara så hiskeligt svårt, för en del att kunna umgås med flera människor trots att man kanske inte är helt lika fullt ut, eller varför man ska måsta prata illa om sina sk vänner, nej huga fick nämligen ett samtal igår som eg inte handlade om mig men ändå gjorde mig så upprörd o bara allmänt less på en liten del av befolkningen.
Men du kära vän låt dig inte tryckas ner av den där idioten, vidga dina vyer finns så många runt om dig som gillar dig för den du är, jag är en!!

Appropå vänner, lilla lilla gumman Laura vad har du nu hittat på??!!! Du kan ju inte åka till afganistan av alla ställen! Nog må du tro jag kommer håll kolla på nyheterna  o längta till s du kommer hem. Men jag vet att det är detta du vill så jag stöttar dig bara du kommer hem helskinnad , fyyy  gumman du måste lova vara rädd om dig, får nästan tårar i ögonen så rädd jag blir!

Nu fredags mys!!! 

Sannispannis hoppas din fördelsedag imorgon blir underbar!!!!  Stor kram från oss!!





Kommentarer
Postat av: Cammi

Afganistan?? Hon är ju helt crazy, förstår att ni två är kompisar hahaha :-) Vad roligt med besök av familjen, vi måste plingas o se om vi lyckas få en ledig helg tillsammans...i alla fall hemma match så vi kan se lite hockey!! :-)

2007-02-16 @ 21:02:27
Postat av: Cicci

Vad söt hon är lilla gumman.
Hoppas ni har det massor av mysigt med familjen. Ska bli kul att se Johan idag. Jag ger honom posten också :-)
Jag ska heja på Frölunda, men i smyg så hoppas jag att Johan får göra en riktigt bra match, speciellt eftersom det är mot frölunda.
Vi saknar er.
Kramar

2007-02-17 @ 10:29:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback