En trade...

Japp det var det första man såg, eller egentligen inte. jag läste om Robban och M.Nordström, skickade iväg ett mess till gubben eftersom han oxå är back o skulle till Dallas. Fast huvudingrediens i messet var av mer "saknar dig" karaktär. Det jag inte såg var att min kära gubben ingick i den där traden.

Så gissa min trötta chock när jag sen läste att gubben blitt tradad, han var ju en av snubbarna som ingick i den där traden. Jaha så nu tillhör han helt plötsligt LA kings, ingen aning hur dem är med att ta över spelare o  sånt. Vet bara att Kopitar spelar där o gör det bra?! (tror d iaf..)
Egentligen var det väl ignen större chock faktiskt, men blev ju iaf från ett varmt ställe till ett annat =) Plus att om man någon gång skulle bo där så kanske folk skulle vilja komma och hälsa på ha ha.. men men såna saker ska jag inte ens spekulera i nu är det LHC som gäller och så får vi se vad som händer...

Om jag förstått det hela rätt så är deras ahl lag i Manchester ,New hampshire men ingen aning, som sagt lite noll koll ännu. Gubben ringde nu under tiden när jag satt här, känns skönt han hade pratat med Peter och var nöjd och glad över traden.

Så inget nytt ännu, bara tvungen skriva o berätta vad som skett

Gomorgon sömntutor =)

Kommentarer
Postat av: Cammi

Vi kommer då vart ni än hamnar :-) Fast först måste vi ta oss i kragen och hälsa på i Linköping! Men det där med tid är en bristvara i vårt hem nuförtiden, fast vi kan behöva lite ledigt oxå! :-) Har faktiskt hänt en del där uppe nu, måste nog gå upp o fota lite grann...snart börjar det roliga som jag oxå kan hjälpa till mer med; tapetsering och golvläggning :-) Finns såååå mycket tapeter, synd att inte du är hemma för då hade du fått följa med o hjälpa mig att välja!!! Stefan bryr sig inte så mkt, skönt för då får jag nästan all makt i den frågan ;-) kram

2007-02-28 @ 12:58:05
Postat av: Anonym

Tur att Johan bytt lag, nu blir det ju slutspel i alla fall :-) Hälsa honom grattis från oss!!

2007-02-28 @ 22:10:01
Postat av: Cammi

pratade så länge i telefon, det var om stefans pappa. Men jag tänkte att du säkert sover nu, vi får höras en annan dag :-) kram

2007-02-28 @ 23:41:05
Postat av: Anna

Hej vännen! Hur har ni det? Kunde du somna om i morse? Hoppas det! Tänkte bara säga att vi sagt upp våran lgh nu och att dennu ligger ute på lulebos hemsida. Huu, känns lite otäckt, men mest bara bra :-)
Hoppas allt är bra med er och att Tindra börjar må bättre!
Kram!!

2007-03-01 @ 10:10:47
Postat av: Jenny

Cammi: Förstod nästan det, hoppas verkligen allt är så bra det bara kan med honom!!
du tapeter är en djungel finns ju hur mkt som helst, men kul oxå =) Trori nte ens gubben va med när vi valde tapeter tog kussen med istälelt så vi hade kunant greja med det vi o det hade kunant gö något annat =)

Anna: Kunde du?? var ju gumman som väckte er, förlåt än en gång, hade glömt sätta på knapplåset så hon lyckades ringa dig 7 på morgonen ,stackare, vari nte ritkgt vaken när du rignde upp o fattade typ nada...
Spännade med hsuet o allt, men förstår det är lite pirrigt nu. så bruakr iaf jag känna när man bara väntar, man vill få sätta planerna i verket, under tiden man väntar komemr man på så många, om,kanske el kanske så, hur?+ du vet men allt bruakr klarna närm an väl får lägga händerna p ådet o drai gång. du är ju dessutom bra mkt bättre än mig på att vara lite plaerande o gubben din kan ju såna här händiga grejor =)

Stor kram till er båda!!

2007-03-01 @ 18:07:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback