En trött dag...

Idag känner jag mig sååå trött. Jag antar att det beror på att mycket av all spänning o stress man känt de sista veckorna äntligen släppt. Så skönt att ha en fast punkt igen. Blir dock jätterastlös av att bara gå hemma o dra, nu har jag iaf nyss kikat ut en öppen förskola som jag o gumman ska gå o hänga på några dar i veckan, blor nog jättebra för gumman. Hon blir så glad varje gång hon ser barn o vill gå fram till dem så känns verkligen att man måste göra såna här saker för hennes skull...

I övrigt känns det som att hon håller på att bli stora stora damen, pratar verkligen jättemkt nu, o hon förstår så mkt. Vissa saker som man inte trot att hon ska ha snappat upp eller förstått , visar hon senare att hon förstår. Är så roligt. Hon gör oss verkligen stolt. Fast dock kanske inte bra att hon snappat upp ordet j-vlar hmmm det har hon lärt sig av sin kära mormor =) Igår när hon snubblade till när hon skulle ställa sig på en pall så kom ordet Jäbbla ut ur munnen...


Jag har väl eg inte så mkt nytt att förtälla för er just nu. Så jag ska väl inte babbla på i all evighet..

Kan väl bara avsluta med att berätta för er hur mkt mera man känner att banden till familj o vänner betyder. Att vi är så glada att alla ni finns. Att dela många roliga stunder men även för att stötta oss när det känns tyngre. Jag hoppas att vi kan bidra med det till er oxå! Ni ska inte tveka att höra av er om ni har något problem eller känner er nere o behöver prata!! självkalrt vill vi gärna höra av er när ni har roliga saker att betätta oxå eller bara för att surra bort en stund ha ha =)
Men stort tack för att ni finns, ni är verkligen bäst!!

Kommentarer
Postat av: Cicci

Hej gumman. Kul att höra att att det känns bättre för varje dag som går. Vi saknar er massor här nere iallafall. Det är sig inte likt utan våra norrlänningar. Söta Tindra som pratar massor, måste vara så underbart att se sitt lilla troll utvecklas massa. Hoppas vi snart kan träffas.
Vi har bestämt oss för Emma och ska troligen hämta henne på lördag. Det känns jätte kul och den här gången känns allting verkligen bra. Jag längtar. Är dock lite orolig att hon ska tycka att det är jobbigt nu de första veckorna utan alla sina hundvänner, men det går nog bra. Hon var verkligen så go.
Jag ska ta mig i kragen och ringa nån dag, när ni för en gångs skull ha en hemtelefon :) Dessutom vill vi gärna komma och bada i jaccuzin och dricka vin;-)
Nu ska jag visa mig ute för första gången idag, men nu är det så mörkt så nu är det nog ingen som ser mig. (förhoppningsvis)
Ta hand om dig och er så hörs vi av snart.
Miss you. Kramar

2007-02-07 @ 17:59:25
Postat av: Anna

Hej vännen! Skönt att allt börjar kännas bättre! Vad jag skrattade när jag läste om Tindras "jäbbla". Allt snappar de då upp... På gott och ont! :-)
Imorse när jag vaknade visade kvicksilvret -30 grader. Friskt!! :-) Huu, vi har knappt varit utanför dörren idag, lite trist. Hoppas på bättre väder imorrn.
Sköt om er och ha en bra helg så hörs vi!
Kram!

2007-02-08 @ 21:24:31
Postat av: Jenny

Cicci:

Sååå kul med emma får ge mig rapport senare, även rapport från gårdagskvällen såklart =)

ja ni/du är så välkomna hit när du känner för det.

Gumman du år så söt så du kan gå ut i blixtrande strålkastare o inte ta skydd av mörkret, värre med mig som börjar bli gammal o rynkig ha ha

stor kram Miss u 2

2007-02-10 @ 12:57:11
Postat av: Jenny

Anna:

Hugaligen 30minus ingen höjdare, här har det snöat några dar i rad i nu o varit kring minus 5,ganska behagligt alltså o kul för gumman med lite snö.

har funderat mer o mer på det där med plugg resp jobb. Är nog mera sugen på att jobba. dessutom verkar d vara här man var tvungen ha jobbat ett år för att få läsa vidareutb. Jag skulle viljakanske ltie i sommar då så är det ju lättare sen till hösten få fortsätta men då msåte vi veta innan vars vi ska bo så jag kan ställa gumman i dagis kö... hmm nåja löser sig säkert..

Tänker på er!
kram till hela familjen

2007-02-10 @ 13:00:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback