Lördag som känns som söndag...

Ja hela dagen som gått(kanske inte så länge för en del av er, men här i huset har vi varit uppe sen 8 =) ) har det kännt som en söndag idag trots det bara är lördag ännu. Det beror antligen på att snutten varit ledig fre o lör vilket känns lite ovant. Men skönt helgen känns lite extra lång..

Igår skrattade vi så gott när vi föröskte dra lite dans moves här på golvet, ingen av mig o snutten hade väl så mkt till rytmkänsla i kroppen så vi fortsatte istället spana vidare på Let's dance, gubben kikade väl på sambabrudarna o jag dregglade lite över brottaren ha ha. fast bäst tycker jag nog att Tobbe är..

Idag blir det väl schlager får väl erkänna att man är en schlagernörd ha ha, nej men det är alltid kul att titta på. en del bidrag är verkligen verdervärdigt dålig, hmmm vill inte ens tänka på hur en del av alla de bidrag de får in måste ha låtit när de tagit med så där dålig.
Favoriten i min cd är för tillfället Laleh,& Sophie zelmani så sköna låtar..

Får väl erkänna att jag bölat båda gångerna Anja tagit guld,mest tårar kom det till första guldet, så strongt gjort av människan o så härligt för henne efter en så motig säsong. Ska väl erkänna att jag nog hörde till en av dem som inte trodde det skulle gå så bra för henne innan vm, med tanke på hur säsongen sett ut o kanske extra press på hemmaplan. Men hon är så bra o bara vänder det till enorm styrka o kraft. Vilken tjej!
Ja jag är lite blödig men det vet ni redan om. Gumman har kommit o tittat lite konstigt på mig o trott att "flickan på teven är ledsen" o mamma ledsen..

Nu har vi nyss kommit hem från badet, var jättekul för hela familjen. Gumman tycker mkt om att bada o åka rutchkana. så vi hade en trevlig dag. sen flottade vi till det med lite hamburgare fr max, mumma...


Nej nu ska man väl bege sig mot soffan o se om tårarna får spruta idag oxå, kanske av anna-karin idag, eller det skulle mer var pga wolfgang, sån söt gubbe han är =)

Kommentarer
Postat av: Cammi

Vi är lite osociala nuförtiden, har inte fått internet än...men snart o vi längtar! Måste även skaffa en box, blir tokig på att bara ha 1,2´o 4:an!! O hemtelefonen har slutat fungera...o nu måste jag återgå till renoveringen!! Är jätteroligt!! Ringer när vi telefon fungerar igen!! Kram

2007-02-10 @ 20:22:07
Postat av: Jenny

Ja men ni har iaf ett eget hus!! Gissa om vi är avens =)
Så kuligt att få fixa till men som du sa så vill man få till allt på en gång, men känn ingen stress, måste även vara kul att se sitt hus växa fram, ni har ju gjriot ett riktigt klipp, kom ihåg ta bilder på hur det såg ut innan kan nog vara kul ha kvar...

Längtar tills vi kommer tills norr så vi får se hela familjerna igen!
kram

2007-02-11 @ 09:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback