Sjuk igen

Gumman kräktes i natt igen, fast bara en gång och inget mera, men usch jag höll nästan på att rulla in i det hugaligen... så det var bara upp igen mitt i natten o börja tvätta men men sen somnade vi om o sov hela natten.. Konstigt när hon bara gör så där en gång, nåja nu går jag här och mår illa, vet inte om det är hypokondrikern i mig eller om jag oxå håller på bli sjuk. Magsjuka är bland det värsta åkommor jag vet så man blir ofta lite lätt illamående bara för att man tror att man ska bli sjuk..

Typiskt iaf, gumman har som en förmåga bli sjuk när gubben är borta,(varit så ända sen hon var liten) inte för att det gör så mycket så att han är borta men bara trist när han är borta och man blir "inlåst" dagarna går så skta. Jag som hade planerat in lite små projekt varje dag men nu får vi nog hålla oss hemma..Gubben är iaf borta tills på onsdag nu, håller verkligen tummarna för att det ska gå bra! Idag kanske han spelar igen, vet inte riktigt men en back kan vara avstängd så vi får la se...


Se vilke superfina kläder jag beställt till Lilla gumman. de är från Me and I , måste nog försöka få beställt lite mer på något sätt... de har så mycket fina kläder!
                               

Igår fattade jag iaf saxen och klippte gummans hår, inte bara luggen den här gången. Det kändes som det var dags klippa topparna, klippte nog av nästan 5cm, men nu är hon så fin så fin igen. Gick ändå fint att klippa henne. Lustigt ändå hon börjar bli lite så där flickig, vill kika sig i spegeln i bland när man klätt på henne, eller så ska man sätta upp håret i tofsar.. ha ha go gumman vår, men för det mesta väntar vi bara i evigheter på att hon ska klä sig själv...

Helt otroligt det snöar idag oxå, känns som att det snöat i en vecka i sträck nu. fast inte kommer det lika mycket snö som hemma inte men ändå mys pys med lite snö. Fast nu längtar jag till våren. Jag har då inplanerat en shopppingtur till sthlm när vi kommer tillbaka ner hit efter sässong. O visst nu börjar min utlandstarm suga lite ändå. Vore ganska skönt, fast nja ännu mer längtar jag nog efter den svenska sommaren. Vet inte hur många gånger jag o gubbben pratat om , stugan, hjerpes stuga, sitta på "färjan" nån kväll mm. Åhhh sommar sommar, läntgar!!

Nu ska jag läsa "Alice åker tåg" för gumman så
Tjenis Penis på er allihopa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback